Vežbe za stražnjicu, zadnjicu, guzu, gluteus…

1
Showing 1 of 7

Srcolika, jabučasta, obla, velika, mala, pljosnata, prćasta, lepa, manje lepa, zategnuta, opuštena, tvrda, mekana, daktilografska, brazilska, ovakva i onakva.

U muškom svetu postoji još gomila sinonima za mišiće gluteusa, a u ženskom, još više želje da se taj deo tela popravi.

Izvor ilustracije

Genetika igra važnu ulogu, ali ne mora da bude presudna. Gluteus čine tri mišića; gluteus maximus, gluteus medius i gluteus minimus i  sa konkretnim pokretima i vežbama kojima se aktiviraju ove grupe mišića, moguće je osnažiti, a samim tim i oblikovati stražnjicu. Zato idemo na ciljane vežbe za to.

Dobri, stari čučanj je uvek dobrodošla vežba za gluteus, isto koliko i mrtvo dizanje pa i razne varijacije iskoraka, ali ovog puta radimo nešto novo, što možete i same, kod kuće, bez rekvizite.

About Author

Odrastao uz sport i spoznao sve dobre i loše strane koje pruža i oduzima ali hrabro koračajući na tom putu, ušunjao se u trenersku struku personalnog trenera. Odlučan da budem prepoznatljiv po svom radu, konstantno radeći na sebi, na svom obrazovanju u svakom segmentu koji trenerski poziv zahteva. Sa svakim klijentom je pristup profesionalan, prilagođen potrebama i mogućnostima.

1 Comment

  1. ImePrezime on

    Super članak i za moje prijatelje (naslovna slika), i za moje prijateljice da ga primenjuju.
    Meni se pak najveć sviđa latinsko poređenje veličine ….

Šta ti misliš? Reci!