Saznaj gde si

Zdravo!

Ja sam Tanja, za čitaoce bloga i korisnike društvenih medija manje poznata verzija poznatijeg imena Mooshema. Nisam sigurna da li volim ovaj nadimak, probajte i vi da se naviknete. Čita se “mušema”, a verbalni znak je moja izmišljotina zaštićena kao žig, te ga mogu samo ja koristiti. Dakle, ja sam originalna Mooshema :-)

Da skratimo: 46 skoro 48 godina, glumica i teatrolog po obrazovanju, urednica, kopirajter, konsultant za komunikaciju i društvene medije po zanimanju. Autorka jednog romana, dva neobjavljena i neigrana dramska teksta, stotine objavljenih pozorišnih kritika i novinskih tekstova (u prošlosti). Jedna od tri osnivača BlogOpena, jedna od dva vlasnika istog. Angažovana još kojekude. Zarađujem na Internetu, što najteže kapira moj sin, jer on najbolje zna šta se radi na internetu.

Mama tog super dečaka, žena jednog super muškarca. Sve u svemu, super sam, hvala na pitanju.

Dok sam živela u blaženom neznanju koliko sam bolesna od podmuklog holesterola i visokog pritiska, u slobodno vreme sam praznila tenziju lajanjem na ovom blogu.

Sada, pošto sam u zenu, u slobodno vreme kuvam zdrava jela, trčim 100 km mesečno i dižem slobodne tegove i o tome pišem na ovom blogu.

Ja vam dođem kao živi primer da nikad nije kasno da budete mlađi, sada sam upravo mlađa nego što sam bila pre 20 godina. Pitali ste me kako, ja rado na to odgovaram, zato u poslednje vreme pišem samo o tome. Ostale tekstove ćete pronaći čačkanjem po arhivi, na sopstvenu odgovornost.

Pratite me na Twitteru, nađite ovaj blog na Facebooku i učinite mi tu radost da se pridružite, a ako vas interesuje više, kliknite na all about me, sve je tamo, nemam šta da krijem.

Ako želite da sarađujete sa mnom na ovom blogu, ili da me nešto pitate, klinite ovde.

Odricanje odgovornosti:

Nisam profesionalni trener, nisam nutricionista, nisam stručnjak iz oblasti o kojoj pišem. Sve što ovde napišem odnosi se samo na mene i moju praksu i sve što napišem, uzmite sa rezervom, a ne kao savet stručnjaka. Na većini postova se nalazi jedan važan savet: konsultujte lekara ili fizijatra pre nego što nešto od ponuđenog na blogu, pokušate da primenite na sebi. I ja svaki put konsultujem lekara, ako želim nešto u treningu ili ishrani drastično da promenim.

Nisam odgovorna za povrede ili zdravstveno stanje onih koji su poslušali savete sa ovog bloga.

 

Roman Tatjane Vehovec aka Mooshema

Nada

Order my book, buy me a green tea :-)

Ne kucaj, ulazi!

advert