Dame za konzumiranje

2

Ovo zaista treba pročitati:

Ružićeva: Svaka tri meseca moram da podvrgnem ginekološki pregled, moram da idem u policiju da ih prijavim.
B92: Zašto je to bitno ako su one samo konzum dame?
Ružićeva: Pa, bitno je zbog njih.. jer su mi tražile test side, to su lično one same uradile, bez moje volje, kaže ona.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

2 Comments

 1. Kristina Ljevak on

  Slusala sam ovo danas i bas htjela napisati par rijeci na temi Are Women Happily Consuming or Being Happily Consumed? ali zaista i sad kad postoji tema ne znam sta da napisem, osim STRASNO!!!

 2. Slobodan Burgović, koji je svojevremeno radio u klubu Jet set u Novom Pazaru kao obezbeđenje, napisao je otvoreno pismo vlasnici lokala pominjući da se tamo devojke stalno zlostavljaju i prinuđene su na prostituciju. Čovek je bio zadužen za kontrolu i pratnju devojaka.

  On je medijima prosledio pismo Branki Ružić, u kom je pisao o događajima o kojima je već svedočio somborskoj policiji, a prenosi b92.

  “Što se tiče prostitucije, tvrdim da je ima, i to baš u tvojoj kući, posle 4.00, ali samo za odabrane goste, dok sumnjivi gosti odlaze u motel Oksa na regionalnom putu Raška-Novi Pazar”, navodi on.

  Svakoj devojci po dolasku oduzimaš lična dokumenta, mobilne telefone i svaki mogući vid komunikacije sa spoljnim svetom”, piše Burgović u pismu.

  Slobodan Burgović je u izjavi policiji iz Sombora svedočio i o pokojnoj Sanji Borčić, za koju je i policija potvrdila da je više godina bila zatočena u Džet setu, gde je uz pretnje i fizičko zlostavljanje, bila prinuđena da se prostituiše.

  “Ja ti stavljam na teret otmicu Sanje Borčić iz Sombora, učinjenu 26.12.2005, kada si istoj skinula majicu i gvozdenim delom Idrizovog kaiša udarala je po celom telu“, navodi on.

  “Takođe, i premlaćivanje Marije Kolompar, zato što je odbila prostituciju, i premlaćivanje Slavice Dora, zato što je htela da ide kući, kojoj si nakon batina vezala noge i ruke selotejp trakom, prethodno je skinuvši u donji veš”, piše Burgović.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.