About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

4 Comments

 1. Hvala za pojasnjenje i reklamu:) Totalno sam se zbunila na taj komentar na mom blogu, jos mi je iz nekog razloga dosao i na moderaciju… ja sam mnogo izgubljena osoba.

 2. I ja sam bila zbunjena kada mi se prvi put to desilo, da moderiram sopstveni komentar koji je bio link sa jednog mog posta na drugi. Onda sam naučila da je to ping 🙂

  Znači, dobila si od mene ping, draga, zato što si kod mene imala link na tvoj tekst. Tako nekako, ko ume bolje, može da nam objasni.

  A na moderaciji je bio zato što ti je verovatno podešeno da komentari koji imaju dva i više linka, čekaju odobrenje. Etogac.

 3. Covece, ti si bas izverzirana…. ja prvi put cujem za ping na blogu. To znaci da ti nisi dosla i napisala nesto kod mene nego se samo pripojavilo jer si me linkovala? Ja izgleda treba da uzmem neki kurs:)

 4. Ma mene hoće da izbacuju iz kuće, koliko samo vremena provodim na verziranju!

  Samouka sam, uz prvo nesebično zalaganje tamburixa.

  A tamo u WP, kad pišeš komentar, imaš opciju da dozvoliš komentare i pingove. Namešteno je po defaultu, ako se ne varam, da je dozvoljeno. E, pa, kada neko linkuje kod sebe tvoj tekst (kao ja ovde), tada ti praktično dobijaš info o tome automatski i on izgleda onako kako si videla.

  Dobra stvar.

  Samo pitaj za WP. Počinjem da budem Master.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.