Pletilja se smilovala :)

9

Vredi čekati Kristinin vez. Sitno veze, neredovno doduše, ali kad oplete, da padneš sa stolice od smeha. E, pogledajte kako je samo Kristina pisala Radovanu Karadžiću i tražila bodi boje kajsije sa belim tufnama.

A vi procenite da li se nas dve tako dobro razumemo samo zbog ovoga:

I sve se nekako tješim da je dobro, jako dobro i biće dobro sve dok ne ostanem bez prstiju na lijevoj nozi nakon neuspješnog pokušaja da stopalo uguram u broj 40, jer mi ona desna broja 41 baš odgovara.

ili ima još nešto više među nama od te sličnosti? Ili samo zato što crknem od smeha kad pročitam ovako nešto i zamislim stasitu Kristinu na pride 12 cm:

Kupila sam jednom i cipele, sa štiklom visine 12 cm, gledam ih, a šta bih drugo, kad bih se na ulici pojavila u njima narušila bih ravnotežu u prirodi.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

9 Comments

 1. Joj Tanja, pa mene je sramota 😉
  Ja nisam navikla da su ljudi dobri prema meni 🙁
  Hvala za PR 🙂
  Sad ću pisati svaki dan, ako ništa barem tih ratnih bisera imam na izvoz 🙂
  Ovo je izgleda sedmica prijateljstva, a ja te jako volim i moraću nešto da ti izvezem 🙂

 2. Cimerka ima jedno pitanje, otvaraš li mail ili ja ne dobijam tvoje odgovore ili jednostavno neces da mi pises 🙂 🙂 🙂

 3. 🙂 prvo blog pa mejlovi. Skoro niko mi ne piše na mail, osim prvajdera, pa ga ni ne otvaram redovno.

  Evo, tek sad sam otvorila, javim ti se.

 4. Pero, bratstvo i jedinstvo, naravno! ali ne zato što nam je to neko javio, već zato što nam se može i što tako hoćemo.

 5. Ja se izvinjavam,ali sam samo konstatovao ,nikako kritikovao,nema razloga za povisen ton!?!?

 6. Pero, nema potrebe da se izvinjavaš. Nisam podizala ton, koristila sam znak uzvika, da pokažem svoje zadovoljstvo zbog primedbe. U e-komunikaciji su velika slova podignut ton. Ti si koristio velika slova, a onda se ona lako razumeju kao vikanje.