Dajem šest meseci

19

Pola godine na blogu. Hvala, hvala. Budi blog s nama.

981.jpgNije vas mrzelo da napišete 2010 komentara na moja 94 teksta (ovo 2010 podseća na godinu kada Srbija još uvek neće ući u EU, a 94 na Hitnu pomoć – možda mi je potrebna).

Vidim da mi je blog juice 2.2 (nisam kriva, to se sve dogodilo dok sam bila na moru) i da sam se popela na 8. mesto na blogotku . Ono što me u vezi sa tom činjenicom veseli je da u prvih deset na toj top listi ima dve žene (suske i ja). Technorati autoritet mi se popeo na 44, takođe ne znam kako.

Na blogoroli se nalazim na petom mestu najposećenijih blogova na sprskom jeziku (ispred mene svi Borani, ne moš’ ti s njima) i na trećem mestu najbolje ocenjenih blogova (ispred mene, pogađate, blogeri iz Bora). Da li sam rekla da je Suske iz Bora?

Više nikada neću objaviti search keyphrases jer mi to dovodi na blog razne kripove koji pretražuju razne užase. Ipak, mobing je reč koja je svakog meseca prosečno tražena 200 puta.

Najveću posetu sam imala u maju, kada je na blog svratilo preko 8200 posetilaca, što je sedam puta više od februara kada sam počela da postavljam tanjire i escajg na moošemu. Šta se najviše čitalo vidite i sami iz menija.

Mrzi me dalje da davim. Stavila bih google oglase na blog, iako ćete se sada baciti na mene u pravednom blogerskom protestu. ‘Ajde, raspalite, baš me zanima šta mislite.

Sve u svemu, hvala što čitate. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.

Molim vas da primite ovu zlatnu čitalačku značku.

Slična proseravanja:

U pripremi:

 • Kad Miki kaže da se boji…
Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

19 Comments

 1. Sve pohvale i samo napred. Ovaj blog je jedan od retkih kod nas kojem se “krivulja” uzdiže izuzetno brzo.. naravno “krivac” si ti sama 😉

  A adSense ti zaista ne preporučujem. Osim ako ti fali za 2 kile hleba i litru mleka za celu godinu 😉

 2. Je l’ tako, Peđa? Dve kile hleba? Ne treba mi, kao što mi ne trebaju ni ove dve kile telesne mase koje sam (ponovo) nabacila na moru.

  Nego, mislila sam da ću u jednom trenutku morati da obezbedim opravdanje za ovo vreme koje blog zahteva i koje mu pružam. 🙂 Pa reko’ da mogu da kažem mužu da i zarađujem od toga 😯 te da, osim slave (?), ima i neke vajde.

  Peđus, hvala ti na komplimentima.

 3. Da, to je ono pitanje koje stalno sebi postavljamo.. A kada bi još mogao da zaradim koju kintu od ovoga svega (bar za hleb i mleko dnavno :))

  Ne stvarno, od adSense-a na našem jezičkom području ne možeš ništa zaraditi. Možda da napraviš jedan reklamni baner koji ćeš postaviti na mesto koje bi ustupila inače za reklamu i linkovala prema jednoj novoj stranici gde bi napisala svoje uslove, cenu itd.. Pa ako ima zainteresovanih eto zgode.. 🙂

  Drugi predlog je da pogledaš program http://www.text-link-ads.com/ koji je inače i pokrenuo onu rang listu TLA Blog Juice Calculator koji Blogodak koristi za rangiranje.

  Priča se, priča.. da je taj program mnogo bolji za naše blogersko tržište. Ja ga nisam koristio, Možda Dragan(dnevnikEklektika) može nešto više da ti kaže o njemu pošto ga on koristi na svom blogu.

  Eto udavih te ja ovde… odoh da radim malo pa ti vidi šta ćeš i kako ćeš.. 😉

 4. Ja ne bih imala ništa protiv da staviš koji oglas.

  Ne vidim da to ikako može da šteti pismenosti ili talentu, pa mi ne bi ni smetalo.

 5. dve kile hleba, mleko,jogurt…jos da google organizuje jutarnju dostavu i super 🙂

  btw, ja sam otvorio blog na blog.co.uk, tamo po defoultu stoje google oglasi,to nema veze sa blogerima, te oglase servis postavi i onda nudi opciju da skinem oglase ako platim premium servis.

 6. # Peđa, hvala ti, ali ne hvala. Ništa ne razumem, iako sam pratila link. Ko njima reba nešto da plati i kome oni plaćaju… I ko su oni? Ne kapiram.

  # mila Sanje, šta ćeš ti on line? 🙂 Oglas je moja ideja o kompenzaciji. Broj posetilaca i to. Možda fantaziram. Možda ipak da probam da pravim neke druge pare 😉

  # Plonk, a šta ti je premium servis?

 7. Cestitam na sjajnim rezultatima nakon prvog sestomjesecnog obracuna 🙂
  Sad pokusavam zamisliti kakve bi sve zajebancije R.V. pravio na racun prvih pristiglih para od reklame.
  Na pitanje cim se vi i vasa supruga bavite, odgovarao bi- znate, mi zivimo od bloga 🙂 🙂 🙂

 8. Pingback: Sasvim obična priča » Blog Archive » Kakav usr …. ups .. divan dan

 9. Bravo majstore, sve čestitke i sa moje strane. Ako još malo napreduješ, spremni smo da te primimo u Bor :))))))))
  Jedino što mene uporno izbegavaš da obraduješ 🙁

 10. Ajd’ samo tako. Još malo pa godišnjica hihi 🙂
  Eh, statistika. Ja to nemam, pa si umišljam svašta. Kako mi paše ihaaaj 🙂

 11. # Prvi pestomesečni, Kristina, nije loše. Ali nema vajde, samo malo zadovoljstva 😉

  # Bane, ne mogu protiv vas Borana, nikako. Brojni ste, a ja sam sama.

  A kako da te obradujem? Tekstom za Kišobran?

  # sklblz, dosta su ti komentari. Šta će ti statistika. Dosadna je i valjiva.

  # Zmajcek, aloha. Primila sam k znanju za novu adresu i bila. Još uvek mi je slabo jasno šta ti se desilo na 381.

 12. Najlepše od svega je što nismo tu da se međusobno borimo, već da se družimo i da nam bude lepo. I baaaaaaaaaaaaš je lepo.

 13. Tapš-tapš, stara moja 🙂

  Oglasi … jok kod mene. Znaš zašto? Jer je moj blog moja prćija, moj svemir koji nije potrošiv i za potrošnju i jer vrijeme ulupano u tipkanje nije uzalud ulupano tako dugo dok nas to veseli, tako dugo dok imamo što reći jedni drugima. A imamo 🙂

 14. Tanja,na zalost to obavestenje koje si dobila o novoj adresi na majl nije moje delo vec delo onih sto su mi taj majl provalili kao sto su zajedno sa tim majlom oteli i 4 moja bloga.

  zivot ide dalje 🙂

 15. Meni ovo 2010, odma asocijacija na Odiseju u svemiru dva. Kad se jupiter pretvara u zvezdu. To mora da znači nešto 🙂

 16. I dajem štošta da bih mogla jednom da napišem post sa naslovom:
  Pola godine na odmoru!!! To mi nekako cilj.

  Nego, živa ti bila i češće pisala. Da ima šta da se čita.

 17. Pingback: Kakav usr …. ups .. divan dan | Sasvim obična priča

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.