Google ne zna. Možda zna porodica.

22

Vidim danas slučajno u Evropi, skice za portrete novih saradnika – novinara i kolumnista, i među njima, pa kaže: “Bojana Mijović, jedna od najpopularnijih blogerki na prostorima bivše Jugoslavije, čiji blog ima na hiljade poseta svakog meseca. Živi na Cetinju.”

Google mi nešto nije bio u pomoći da saznam više. Zna li neko? Link? Ime bloga? Nadimak? Keyword? Password?  😉

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

22 Comments

 1. Nego, fora mi je, kad nekog najavljuješ kao blogera, onda da imaš i ime bloga i link. Inače, ta kvalifikacija, posebno ako je jedina, gubi smisao.

 2. # tamburix, ni ja ne znam šta je to. Mučim se od sinoć.

  # pitchweis, da ne palim vatru, ne bih znala u koliko varijanti može da se izvede moj nadimak nastao iz naziva bloga. 😉

 3. nam ti ne kažeš kolika je tvoja poseta? i zašto tebe niko nije zvao da pišeš za novine, pa ti krivo.

 4. zašto tebe niko nije zvao da pišeš za novine, pa ti krivo

  Uuuuuu … nisko nema šta!

  Nego imam i ja na hiljade poseta svakog meseca (premda par hiljada) pa ako ima neki kontakt telefon, email … šta već … da i ja kažem nešto za tu nji’ovu novinu?

 5. Čo-vje-če! Anonimus ne vidi broj posjeta na Mošemičinom blogiću, niti čita postove u kojima dodatno piše koliko je ovaj blog posjećen.

  Jest, Veličkoviću – baš je i meni bila prva asocijacija na te hiljade posjeta mjesečno :)) Posebno ako te zaspe spam koji neki glupi counter broji pod posjete od 0 sekundi …

  Neego, “jedna od najpopularnijih na prostorima bivše Juge” … nije moguće da ja nešto ne kopčam 😀

 6. I od popularnog ima popularnijeg (ovde: posecenijeg) ali drago mi je da je forma bloga postala regularan portfolio. I drago mi je za mog fellow bloggera 🙂

 7. Wow! Pa, nemam hiljade posetilaca. Imam nešto više 😉

  # Veličkoviću, reci koliko hiljada, pa ću da ti dam telefon i mail gde da se javiš 😀

  # MM, oni nisu nikad čuli za tebe i mene. Samo nas dve objedinjujemo nekoliko država i nekoliko hiljada bivše zemlje. 😉

  Uzgred, šrkto držim za sebe podatak koji mi je javila ptičica, te videh da blogerka jeste blogerka.

  # sit-a-bit, i dalje bih ipak volela da joj promovišu i blog. To mi je jedini merak ako nekoga najavljuju kao blogera, šta god to značilo, jel’.

 8. Koliko ja znam, vest je tačna.
  Blogova ima raznih, puno blogera ne želi da otkrije svoj identitet i to treba poštovati.

 9. Znači, svi sve znaju 🙂 Wellcome, Siboney!

  Uzgred, da kažem još jednom šta mislim, pa da rizikujem da vam svima dosadim: ako nekoga najavljuješ kao blogera, onda to jedino ima smisla ako se objavi i adresa bloga.

  Ako potencijalni novinar, koji će da piše pod punim imenom želi da mu blog ostane i dalje anoniman, onda ne treba da izdvaja blog kao svoju kvalifikaciju.

  Ili, mogla je da piše kolumnu u novinama takođe anonimno, pod imenom koji koristi na blogu. Onda preporuka – bloger – ima smisla.

  I tako, ko o čemu, ja tra-la-la.

 10. I ja sam videla tu informaciju, guglovala, on ne zna nista, imala sam jednu ideju i bez toga, proverila taj blog, nista ne kaze, mada mozda nece da se hvali…elem, zivim i dalje u neznanju, grozno

 11. Bojana je ne samo popularna blogerka vec i jedna od prvih koja je imala svoj blog na ovom prostoru, kada mnogi nisu znali sta je uopste blog. Imala sam priliku i da je licno upoznam – sjajna devojka, izuzetno pametna i talentovana. Nisam znala da pise za Evropu, al evo sad kad procitah kod tebe – bas mi je drago zbog nje, jer definitivno i zasluzuje svoju kolumnu. 🙂

 12. # sanj@, evo, ti si rekla! Ja sam obećala da neću da javim… Lepo je čuti lepe stvari o kolegama.

  (a jesmo mi kolege i koleginice? Ili samo ludaci 😀 )

 13. # Željka, naravno, tvoj komentar je leteo napolje, ali zato ovde ima mesta za moj odgovor: ako si ti – tako ničim izazvano bezobrazna – deo bilo čijeg i bilo kakvog društvenog života, onda društveni život treba ukinuti iz higijenskih razloga.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.