About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

21 Comments

 1. Ja toplo preporučujem dve, a kad se setim još nečeg, dodaću:

  Džon Irving, “Molitva za Ovena Minija”
  Boris Miljković, “Uspavanka za Lalu”

 2. (YW)…i to ne samo zato sto imamo ocigledne licno-imtnimne/ podudarno-asocijativne veze… pravo je komparativno-knjizevno zadovoljstvo na ovom blogu, kad vec nema jos koje “nade” (?), prepoznavati lik i jezik autorke…

 3. Da možeš da vidiš, sada bi videla da sam pocrvenela.

  Hvala ti. Da, nema još jednog romana i to je ono čega sam se i ja, a i svi koji su navijali za mene, plašili. Da ću, kao i svaki amater, prosto čekati opet na inspiraciju. Kakva anahrona reč.

  Naiđi ovde, u nedostatku boljeg provoda. 🙂

 4. Ja znam nas nekoliko koji navijamo za tebe i koji se uopšte ne plašimo… Možda i zato što mislimo da je ovaj postojeći trajno vredan i važan, sve i da se sledeći ne pojavi.

  Dok čekamo, još predloga za čitanje: Hanif Kurejši, “Buda iz predgrađa” i Nikol Kraus, “Istorija ljubavi”.

 5. # Nado, pa, baš ti hvala! Činjenica da ne mogu ni da zamislim ko si, još me više ispunjava miljem koji mora da imaju oni pisci koji imaju takve čitaoce.

  # sanje, ti jako dobro znaš da se ja uvek razračunavam sa tvojim predlozima i izborima, tako da… jedva čekam.

 6. # walker, ah, pa evo: šatori ispred muzeja (oooo,kako su se svi dosetili), nemaju veze sa Udruženjem izdavača, ali imaju veze sa jednim novosadskim knjižarom koji nije imao mesta u udruženju zato što ne izdaje fiskalne račune, a dobro je poznat i izdavačima po tome što im nerado plaća knjige.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.