About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

15 Comments

 1. dalo bi se zakljuciti da je sve ovo reklama za b92… cak i negativna, reklama je reklama…

  naravno ja ne verujem u to, ali…

 2. nemoj naštinu, još nisam ‘leba jela a ti me odma’….izuzimam jednu damu čije pisanije volem….
  Bez ‘iljadarke po reči ne pristaj! 😀

 3. Ne znam sta je bilo na blog aktivizmu, rekao mi je samo Spaja da je bilo reci da je B92 blog malo zatvoren. Ako mislis na moje predavanje, pa u Srbiji ne moze da se prica o blogovanju a da se ne prica i o B92 blogu, a to je bio i jedan od glavnih razloga sto si me zvala, sama si rekla 🙂

 4. E ja moram da se ovde složim sa Moošemom. I za moj ukus previše.
  Žao mi je što aktivizam nisam mogla da odslušam-odgledam do kraja… obaveze zovu…

  ajd uživajte na žurci, pa da gledamo slike posle…

 5. Previše B92 i previše novinara koji načisto marginalizovaše blog kao nešto nepouzdano, neprovereno, pisano na brzinu… ukratko… ma ti blogovi su jedna neozbiljna rabota i PRAVI novinari nikad neće uzeti u obzir nešto što je na blogu napisano. Osim ovoga, sve je bilo sjajno, organizacija fantastična, čak je i vreme poslužilo. 🙂

 6. I moj prazan stomak.

  He, he… a ja veću porciju svinjskog karea od one u “Plavoj frajli” u životu ne videh (ali je pojedoh, jasno).
  Inače, za nas iz “daleka” je ovo strahovito naporno (ja umal` ne zaspah pred svima, bog te maz`o :)).
  Ali svejedno, čestitke na organizaciji i žao mi je što nismo mogli da ostanemo bar malo posle svega (šoferi su nas pojurili da krenemo).

 7. Samo kratko: uspela sam mnogo toga, ali ne i da se bavim jednim drugim projektom, takoreći preduzećem – svojom porodicom i sitnim stvarima u okviru toga. Jedna od sitnica je uplaćivanje interneta na vreme.

  Ko zna zašto je to dobro. Biti offline jedan dan.

  # Dejane, ne, tvoje predavanje nije bilo (pre)više u odnosu na ono što smo dogovorili.

  Za ostale propuste, sama sam kriva.

  Za sve što je valjalo, svi smo zaslužni.

  Hvala ssvima.

 8. Dejane,

  što se tiče imena mog bloga na Listi blogova b92, obaveštavam te da se isti ipak nalazi tamo, ali pod svojim punim imenom, a ne kao adresa.

  Dakle, pobrojan je blog Moošema, pa te molim da iskoristiš pristup back officeu i skineš ga sa liste blogova na tom servisu.

  😉

  svako može, ali ima i ko neće.

 9. Bila sam samo na jednom delu programa i meni je sve izgledalo stvarno odlično. (Imam i mouse pad “blog opet” i to mi je totalno veselje, mislim da je dizajn super.)

  Veliki je to posao i ja, Tanja, čestitam. I bravo bravo za “Blogopediju” 🙂

 10. Evo ja sam kao pravi štreber, ne bi li se kako iskupila za nedolazak, pročitala sve objavljeno o BO a što sam pronašla na Blogodku.
  Sve pohvale mojoj Mooshemici.

  P.S. Smijemo li se nadati čudu, odnosno tome da je odlazak na BO inspirisao našu dragu Sanje da otvori blog, jedna ptičica ranije mi je šapnula da nema šanse za tako nešto 😉

 11. Kristina, draga: ne znam da li je Tanja stigla da ti kaže, ali meni je rekla pa ti prenosim odmah – SVI su pitali za tebe.

  🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.