Jebote! Šta jebote, idi u pičku materinu* – UPD ;)

63

*Ovaj tekst nije prikladan za mlađe od 16 godina.

jebote _ šta jebote, idi u pičku materinu _ ko ga jebe _ pola kile govana _ a, jebem ti u pičku _ au, jebote _ideš u kurac _ u pičku materinu _ jebote _ pičku materinu _ šta je ovo jebote _ jebeš mi mater _ jebote _ jebote _ au, majku ti, jebote _ au, jebem ti majku ti jebem _ u kurac _ jebeš mi _ jebote _ jeste kurac _ jebote _ jebote _ boli me kurac _ najebe _ šta te boli kurac _ nabijem vas sve u kurac _ e, jebote _ jebo vas ja _ nemoj da zajebavaš _ pička mu materina _ e, jebemu _ pičku materinu _ kurvanjske gaće _kurvo kurvinska _ jebete se _ pička vam materina _ koji ti je kurac _ koji mi je kurac _ zajebaćeš _ nemoj da jedeš govna _ do jaja _ nemoj da jedeš govna _ nemoj da mi ideš na kurac _ do jaja _ tog govneta _ onog drugog govneta _ nemoj da sereš _ u pičku materinu _ jebeš mi mater

***

Znate li otkud mi ovo?

Ako znate, čavrljaćemo kroz komentare, a ako ne možete da se setite, uradiću update teksta popodne.

(Samo mala pomoć prijatelja: ovo nije Sinišin post. 😛

*** UPD u 15:00

Ovo je sasvim tačan, ali ne i potpun transkript replika iz serije Vratiće se rode, koja se na televiziji B92 emituje petkom u 20:00 i reprizira subotom u 17:30.

Pre početka emitovanja ove serije na nacionalnoj frekvenciji u takoreći porodičnim terminima, lepo se čuje glas koji kaže:

Ovaj program nije prikladan za mlađe od 16 godina.

Potom se pojavi i onaj crveni kružić sa brojem 16, koji i vizuelno treba da skrene pažnju da sklonimo decu. Fair.

Međutim, imajući u vidu termin, takoreći Prime time u kojem se emituje i reprizira serija, pitam se: Fair enough?

Nisam nikava čistunica, iskreno, nisam to ni primetila. Rekoh Peđi neko veče, Baš sam gledala prvi put seriju, treću epizodu, super je. Kaže on, Odvratno je koliko psuju, ja ništa prostačkije davno nisam video.

?

Shvatih da sam oguglala. Da nisam ni primetila. Da sam lepo sedela u krugu svoje porodice kraj malih ekrana 😉 i kao i uvek uživala da gledam Branimira Brstinu (čiji lik uopšte ne psuje). Dakle, sve ostalo, sve scene u kojima Đuričko i Bjelogrlić razmenjuju psovke a ne replike, celu onu scenu u kojoj Lečić jedino što izgovara jesu psovke, retorika koju po ulozi ima Vesna Trivalić i zasmejana scenama u kojima igra Todorović, nisam primetila da jedino što se čuje, jesu psovke.

Čak se u moje debelo uho uspela zabosti veoma dobra muzika.

Da li sam ja oguglala, ili se Peđa očistio dugogodišnjim boravkom u zemlji Evropske unije? Da li sam ja potpuno zaprostačila, ili je Peđa postao čistunac?

U subotu sam sela da pogledam reprizu, uzela papir i olovku, poslala dete od 8,5 godina u njegovu sobu da čita knjigu, a ja sam beležila ono gore. Fali mi jedno 10-tak psovki/replika, koje, kažem, u brzini pojavljivanja svih varijeteta nisam uspela da zabeležim.

Dakle, Peđa je u pravu: ovo je totalno prostački. U pravu sam i ja: serija je odlična iako je sve razvučeno, od pet minuta navuku 15, što verovatno znači da bi tih 25 epizoda bila sasvim solidna tri nastavka. Iako psuju kao stoka.

Jedino što se sada postavlja nekoliko šizofrenih pitanja: da li je danas moguće oslikati karakter, vreme, situaciju bez govorne radnje koja je sastavljena isključivo od psovki? Da li nešto što je vulgarno, prostačko i primitivno, jedino može da se oslika vulgarnostima, prostaklukom i primitivizmom?

Da li još uvek neko u ovoj zemlji ume da napiše duhovit scenario bez psovki? I da li u ovoj zemlji postoji makar jedan glumac koji ume da improvizuje bez psovanja (da se razumemo, većina ovih replika je čista improvizacija na zadatu situaciju), a da bude duhovit?

(Da li još uvek u ovoj jebenoj zemlji neko ume da napiše kurčevi scenario bez ijedne jebene psovke? I u da li u ovoj kurčevoj zemlji postoji makar jedan jebeni glumac koji, do kurca, ume da improvizuje bez jebenog psovanja? Šta su ih učili, koji kurac, na akademiji?)

Šta je bilo sa scenskim uslovnostima?

Ako je jedini način da mi shvatimo da je neko urban ili kriminogen zato što psuje, da li znači da ćemo sledeći put morati da gledamo pravo silovanje, da bismo shvatili da je reč o silovanju? Treba li nam pravo ubistvo da bismo znali da se na filmu desilo ubistvo?

Da li nas potcenjuju ili smo svi zajedno toliko šizofreni? Šizofrena sam i ja, jer mi se serija dopada jer nisam ni primetila psovke, a potom gadi u isto vreme, jer sam ih konačno čula.

bojan_dimitrijevic.jpgSvejedno, od srca vam skrećem vam pažnju na Bojana Dimitrijevića, džankija, koji je toliko uverljiv, da sam u strahu da nije stvarno na dopu 😛 Jer, osim njega, nešto su mi svi počeli da furaju tu glumačku Bjela-estetiku. Odjednom su mi svi u Bjela-fazonu.

A mi, koji to gledamo, mi smo svi više u Bojanovom fazonu: Ej, brate, ništa ne osećam. Ni-Šta!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

63 Comments

 1. Ne. Nije. Danas je ponedeljak, i od jutros su mi svi razgovori protekli u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi. 😉

  Iako umem slatko da psujem, nijedna od replika nije moja 😛

 2. Inače, jako sam se stidela kada sam pripremila ovaj post, pa sam ga baš kuvala u draftu, vagajući da li je suviše prostački da ga pustim.

  Valjda me sad neće izbaciti sa agregata zbog naslova 😯

 3. Hmmm… ja ne mogu da zaključim odakle sve ovo? Sakupljala si psovke iz razgovora dvoje ili više ljudi tokom vožnje GSP-om u NS? Ili nešto drugo…?

 4. # etotako, nešto mi se čini da ti u to vreme nisi kod kuće, već ideš pa vežbaš 😉

  # Siniša, pa ti ne možeš da kužiš, jer živiš u Evropskoj uniji 😛

  i tvoja retorika makar ima stila.

 5. Hm, ne pratim transkripte 🙂 ali ovo lici na:
  a) velju ilica u razgovoru sa novinarima
  b) tzv. zemunski klan u medjusobnom razgovoru

  Jesam pogodio?

  P.S. Komentari su fenomenalni 🙂

  Uuuu pade mi na pamet, da nije nesto iz VB-a? To ne gledam pa reko’ da nije nesto odatle…

 6. # Jbyn4e, nije Ilić, iako bi mogao da bude. To što ti pade na pamet je najbliže mestu odakle sam hvatala beleške 😉

  A nije Veliki brat, to ne mogu da gledam ni pod prinudom.

 7. I meni sada pade na pamet gospodin ministar Velja Svemogući Ilić ubiva aždahu… Međutim, sada vidim da nisam u pravu.

  Da nisu ipak sabrana dela neke javne ličnosti? Samo je pitanje koje…

 8. BluesRocker

  Da nisu Rode? 🙂 Mislim da tamo i nema nista osim psovki.

  jesu, Rode su!

  Bravo, majstore!

  To su Rode.

  Serija Vratiće se rode, koja se emituje na nacionalnoj frekvenciji TV b92, u prime timeu, petkom od 20:00 i reprizno subotom u 17:30.

  Taman sam htela pre ručka da stavim update 😉

 9. da, rode kako se toga nisam setio!
  a baš sam hteo da ih spomenem u jednom drugom kontekstu u tvom postu BlogOpen Action Day

 10. Defnitivno Rode. Iako nisam gledao nijednu epizodu, pre neki dan uhvatim (mozda bas juce) u prolazu pored TVa Bjelu kako koristi neke psovke koje ni sam nikad nisam cuo, toliko su zivopisne. Pogledam u sat, pola sedam popodne. WTF? 😮

 11. # tamburix, a što si hteo da pomeneš rode u kontekstu BOAD? Baš me zanima.

  # Viktore, u tu subotu, eno gore, ja sam ih sve zabeležila.

  Licimerno je, znaš, da ono što govori pravi čovek u veštačkim okolnostima, kao što su paćenici u kući velikog brata, bude pokrivano zvučnim signalima, da ne vređa široke narodne mase.

  I da na takvom programu ne piše Zabranjeno svima koji bi da sačuvaju zdravu pamet.

  A ovamo, puštaju ovu količinu psovki u 25 minuta, u terminu kada su deca sasvim sigurno budna.

  kako mogu da sprovodim parential control u 8 uveče u petak?

 12. mislim da je to psovanje kod nas preslo sve granice. nekada su psovke bile na pravim mestima, tamo gde nista prikladnije ne mozes reci osim psovke. sada je svaka druga rec psovka.
  sa druge strane, ovde imas druge ekstreme koji beepcu svako malo, zenske grudi su mutne (ne znam zasto muske nisu, a ‘vamo ravnopravnost polova :)),…

 13. Siniša, ja sam samo našla trailere b92 na youtubeu, koje oni zovu foršpani. Ako nađeš seriju, izdvoj mi bilo koju scenu gde je Bjela ili naš bivši ministar kulture, Lečić, da ilustrujem ovo, da ne misli neko da sam pervezrna 😉

 14. Zapazila sam taj fenomen u sopstvenom slucaju: ja, pusac, ulazim u razne kancelarije kod nas i zgrazavam se sto svi dzame. Prosto mi nekako ruzno. U restoranu se zgrozim. Iako me ovde nervira sto ne mogu ponekad u restoranu da zapalim… To je navika. To je ono, da ti nesto nije u vidnom ili slusnom polju non stop pa se odviknes. Onda sa distance vidis pravu sliku stvari. Tako i sa psovanjem. Daleko od toga da ne opsujem i ja, ali se uvek zapanjim na kolicinu psovki koje cujem kod nas na ulici, u prodavnicama, autobusima, kaficima, gde god se okrenes, za vecerom, na kafi – svi psuju kao kocijasi, i to nije zato sto su svi prostaci nego zato sto su svi desenzitizirani na gadost psovki. Neke psovke koje kod nas mozes da cujes su toliko brutalne, toliko odvratne, toliko uvredljive za ljudsko uho i um, a koriste se u svakodnevnom govoru, u situacijama koje uopste na to ne pozivaju. Onako, usput. Kao postapalica. Zato, mislim da je tacno – navikla si se i ne smeta ti. Kada bi se odvikla pa ponovo bila stavljena u tu situaciju, paralo bi ti uho.Zaparalo ti je uho cim je taj sadrzaj postao “osvescen”. Psovke su u nasem svakodnevnom diskursu stekle status veznika i jednako se podrazumevaju.

 15. Zaista da sam daleko od nekoga koji pazi sta kaze (ili cak napise), ali kao sto ti rekoh to vece, zaista dugo nisam video vecu bljuvotinu.

  Sinisa, zaista ne moras da je vidis. Veruj mi da je kvalitetniji provod po onim gastrabajterskim busovima nego da gledas ovaj shit :))

  Kada sam vec kod njih, imas ti srece da se u njima vozis samo do Beca. Zamisli pocetkom 2000te BG-Paris preko Budapest 35 sati sa zadriglim gastrosima :))

 16. # Sasha, psovkama smo dali toliki prostor da potpomognemo lenjost uma. ako psujemo dovoljno često i dovoljno mnogo, ne moramo uopšte više da se naprežemo da formulišemo svoju misao. Tako je i naš slušalac našpanovan da razume takvu govornu radnju i sve deluje kao da se dobro razumemo.

  Ova serija je reklamirana na bilbordima nešto kao “Konačno serija za nas. Prava beogradska stvar”. (ovo je sad slobodna interpretacija, ne sećam se više, ali smisao je taj). Znači, nešto što mi (urbani?) razumemo. Mi urbani pravimo za vas urbane koji ćete to razumeti.

  Nekada su takve stvari ZAISTA govorile nešto što smo prepoznavali i razumevali, po čemu smo definisali to Naše Mi. Taj neki Naš Kolektivitet. Sada umesto da govorimo – lajemo, pa se valjda tu očekuje da se prepoznamo.

  Sva manjkavost scenarija ove serije je zamazana psovanjem. Skoro da sam uverena da se scenario sastoji od opisa eksterijera u kojem se radnja događa, i nekoliko natuknica o čemu bi trebalo da se priča. Potom je sve prepušteno mašti i talentu glumca. Snađi se. kao moj Žilnik u onom mom jedinom filmu, za nesuđenu ulogu: Eksterijer. Ona se jebe uz drvo.

  Igraj.

 17. # Pedja, toliko smo imali neočekivano različite utiske o tome, da si me naterao da popišem sve psovke. Pa, eto ti ih sad 😉

  Mogla bih da nastavim eksperiment, ali mi se čini da nisam dovoljno perverzna, pa da ih pobrojavam iz epizode u epizodu. Da im analiziram broj, kvalitet, raznovrsnost.

  pa onda sve to pojedinačno, po likovima 😛 😛 😛

 18. Ma ja sam srecan covek, ic ne gledam tv, super mi je.

  Pazi ovo-koliko je blog vaspitnog karaktera: mrzi me da koristim vulgarne reci (psovke) u pisanju.
  Ocigledno je da tv lose utice.

 19. @Tatjana: nemoj molim te bilo mi je dosta danas za celu godinu. U stvari sa ovim si spucala celu godisnju kvotu sa psovkama, vise NE MOZE da psujes 🙂 pa se ti zali posle b92 😉

 20. # Deda, blago tebi. Ja baš volim da lanem, ali sam izgleda ispucala kvotu 😉

  a, kako se vidi po mojim postovima, sad sam u fazonu da čitam novine i gledam TV. I ništa mi taj fazon ne valja.

  # Peđa, ilustracija je pravi merde. Bljak 😛

 21. Nemoj nista da se brines…mozes da biras: oces da ti dam moju nepotrosenu… ili da ja lanem umesto tebe.Ovo drugo i nece biti ubedljivo, pa se ti slobodno sluzi mojom kvotom koliko ti volja ( moja nema limita)…
  😀

 22. Kako da izbijem iz glave prizor ovog medium merdea?! Fak fak shit fak! (pardon my french – psovka se ne racuna kada je nazoves francuskim jezikom) 🙂

 23. Auuu!
  A i meni prvo politika bila na pameti! 😛
  Psujem i ja, umem onako baš da opletem, al’ mi ovo baaaš ogavno.
  I verovatno ne bih primetila ni ja da sam gledala, jer se jesmo navikli na psovke.
  ” Psovke su u nasem svakodnevnom diskursu stekle status veznika i jednako se podrazumevaju.” – kako reče Saša.
  #Tanja: O, da, postoje glumci koji umeju da improvizuju bez psovanja, danima već gledam probe nekih ovdašnjih, pa sam sva ponosna “na nji’ov red” 😀

 24. Gledala sam pola jedne epizode i ni ja nisam primetila pojavu, iako ja uopšte ne psujem (!) Dakle, stvarno smo oguglali. Znam samo da sam imala opšti utisak da to ne mogu da gledam, ali se nisam udubljivala u detalje. Sad znam šta je. Hvala.

 25. # whisp, ne znam ni ja da citiram, ne brini. ja to rešavam u back officeu 😉

  Drago mi je da ovi tvoji znaju reda. Znam i ja mnoge koji ne moraju da koriste te proteze da bi napravili ulogu.

  # Spes, ne meni hvala. Nego, Peđi. On je prvi povraćao 😉

  Posle smo mm i ja rešili da vidimo u čemu je (naš) problem. A onda kada sam popisala sve to, onda sam se prvo stidela. Posle sam prespavala i shvatila da treba nešto reći o tome.

  # sit-a-bit, da, psovka na francuskom, to je romantika 😉

  # deda, daješ mi svoju kvotu? Pa, hvala ti, verujem da ću je koristiti s vremena na vreme.

 26. Da ja stvarno sad dosla. Ako se emitovalo do sad, nista od toga 🙂

  nego kolika ti je poseta danas kroz guglanje, s obzirom da ce ove psovke navuci pravu najezdu “roda”.

 27. # etotako, loooooda si, skroz. kad sam jednom davno pravila Keyphrases – the best of, navukla sam takvih pacijenata, da sam taj tekst skroz izbrisala.

  Sad verujem da ću dobiti posetu eventualno samo na psovke. Ali, valjda niko ne pretražuje po psovkama 😯 . Ha?

  Malo je roda tu 😉

  Mislim, jedna roda ne čini dobru posetu 😛

 28. I, da. Ovo psovačko remek-delo možeš da gledaš samo petkom, ili subotom. Ali, verujem da u oba termina imaš nešto pametnije da radiš 😀

  Nisi ti k’o ja.

 29. Jesus fu*kin Christ Pedja bre!!!!! Pa fuuuj. Imam isti problem kao sit-a-bit necu sad od ovog prizora moci da se ocistim tri dana.

  Tanja, “ako psujemo dovoljno često i dovoljno mnogo, ne moramo uopšte više da se naprežemo da formulišemo svoju misao” – upravo tako. Zapravo to je fascinantno, kako smisao izrecenog moze da se protumaci u zavisnosti od intonacije i kombinacije psovki, sve i kad se iste psovke koriste u svakoj recenici. Kao Kinezi, samo na malo jednostavnijem nivou:))

 30. Ne znam jeste li gledali “Hadersfild”? Dobar film, zaista dobar, ali tu šta je psovki, mamaaaaa… baš sam bila pomislila gledajući “Rode” – dobro je, manje je psovki nego inače. A sad kad ih vidim ovako nanizane crno na belo, nema da mi se čini ili ne čini, vrlo je jasno da sam u stvari poluluda i ogluvela na psovke.

  A Bojan Dimitrijević – čudo. Jesi videla možda scenu na parkingu u prvoj epizodi? Toliko je dobar da sam se zapitala potpuno istu stvar kao ti.

 31. @sanje, mislila sam isto što i ti dok sam čitala Tanjin tekst i prethodne komentare.
  I desilo mi se isto što i Tanji.Kad sam prvi put gledala Hadersfild, psovke nisam ni primijetila, drugi put takođe ne, ali jeste moja prijateljica. Ja za šačicu dobre glume i scenarija mogi zažmiriti na jedno oko na psovke, ma ja već žmirim jer ih i ne primjećujem što ide u prilog tome da smo oguglali.

 32. Malo ću ispasti nekulturan jer me mrzi da čitam sve komentare, pa ću samo citirati tamburixa kad je jednom rekao, kao komentar na istom ovom blogu – većina nas ne gleda tv i ne sluša radio – osim na netu…

  Rode? 😀
  Za divno čudo, čuo sam, još kad su najavljivali negde, i zaključio da neko opet baca pare na neku glupost koju će reprizirati svim onim koji na žalost nemaju internet i moraju a gledaju TV…

  Kad je već napolju radijacija stepena 30 i ne sme da se izlazi i sedi na travi pod drvetom…

 33. # Sasha,

  Zapravo to je fascinantno, kako smisao izrecenog moze da se protumaci u zavisnosti od intonacije i kombinacije psovki, sve i kad se iste psovke koriste u svakoj recenici.

  Kao Kenoove Stilske vežbe 😛

  # Sanje, ja taj Hadersfild nisam gledala, ali ga volim kao da jesam. Kristina nije prestajala da priča o filmu tokom Nacionalnog festivala (jao, je l’ veruješ ti da primećujem stalno naziv ove priredbe?).

 34. # Kristina, ne mogu da kažem da mi je ovaj scenario nešto posebno dobar. Mislim, bolji mi je nego u Seljacima, u Našoj maloj klinici i ostalim šizofrenim delima iz domaće kuhinje.

  doduše, gledala sam samo tu treću epizodu. Ali, to što Brstina traži rode, to kako on to radi, tekst koji on ima… e, pa to zaslužuje pažnju. Tako da ću verovatno gledati, tu i tamo, da vidim da li će nađe jednu. 😛

  # Walker,

  Kad je već napolju radijacija stepena 30 i ne sme da se izlazi i sedi na travi pod drvetom…

  Kakva radijacija?

 35. # Eh, da, sanje,

  A Bojan Dimitrijević – čudo. Jesi videla možda scenu na parkingu u prvoj epizodi? Toliko je dobar da sam se zapitala potpuno istu stvar kao ti.

  Nisam gledala (i ovu epizodu sam pogledala na tvoju preporuku 😉 ) . Ali sam sa velikim zadovoljstvom pogledala dva puta ovu scenu, u kojoj kao farmaceut proba da li dop radi. I ono: Ne radi mi, brate, nije me ni taklo. Ni-Šta!

  E, to je već jedna od onih filmskih rečenica koju ću ponavljati zauvek, kad god me situacija podseti da mi baš ona treba.

  Znači, kad budemo sledeći put išle na Sterijno, pa me čuješ posle predstave, Ne radi mi brate. Ni-Šta! znaćeš tačno šta mislim 😛

 36. 😉 Znaću 🙂

  Moram ti pronaći scenu sa parkinga, pa da tim citatom pokrijemo još jednu temu 😉

  # Kristina: Mi oguglale ćemo nastaviti da volimo “Hadersfild”, je l da? Ja sam primećivala psovke i u prvom gledanju i konstatovala da ih je stvarno grozno mnogo i da mi smetaju. Ali sam na kraju zaključila da ih je toliko verovatno zato što baš tako i govorimo, samo se ne čujemo.

 37. Mogu li ja još malo o Hadersfildu 😛
  Zbog sanje i mene . Gledala sam predstavu prije par dana, sinoć sanjala Glogovca 😀 Mislim da umjetnost zbog toga postoji , da bi budale k’o ja imale šta sanjati.
  A žao mi je što Rode ne mogu gledati, valjda će se ukazati kakav prigodni DVD, pa makar i original 😉

 38. Definitivno je prisustvo tolikog broja psovki, ne retko u jednoj recenici, proporcionalno broju smislenih reci koji nedostaju u istoj.
  Imam jednog kolegu, koji mi “pomaze” u usavrsavanju znanja engleskog jezika. I jedna od prvih lekcija koju mi je dao je bila zapravo vezana za psovke. Ilustrovao je to svojim primerom: Kada je otisao u UK pre jedno desetak godina u okviru onog programa cuvanja dece, njegova domacica je bila zgranuta kolicinom psovki koje on koristi. Rekla mu je da njoj ne smeta sto on koristi rec fuck toliko cesto, ali da to pokazuje koliko je zapravo njegov engleski na niskom nivou, jer u Engleskoj ne psuju prosti ljudi nego neobrazovani.
  Ja se tu malo zamislih, zaista koliko je tesko sastaviti recenicu bez ruzne reci? Jer kao sto ti i Sasha vec rekoste, ljudi ih koriste sada vec normalno kao veznike ili postapalice.
  Eto, ja se bas trudim da ih totalno izbacim iz upotrebe ne zato sto pokusavam da budem “fina” 😉 nego zato sto radim na tome da ne budem “glupa”.
  Mada, kada sam pod velikim stresom ili kada se fizicki povredim, obicno se nakon izgovaranja necega sto jako lici na ovaj citat koji si ti na pocetku posta uokvirila, osecam zaista mnogo lakse. Mozda psovke zadrzim, za ove specijalne slucajeva. 😀

 39. Mrzim i jednog i drugog glumca, jedan mi je juče bio ispred nosa, sa svojim odvratnim istim tj. nosem i molila sam boga da mu neko od tenisera zvekne lopticu u lice.

  Inače, mrzim i krnji perfekat, zašto neko ne priča o tome? Meni je to 300 puta gore od psovki.

 40. uh…no TV no problem..
  ja ga ne gledam sedam (ili besde osam) godina, ali kad vidim ovu blogoproduktivnu napetost dodje mi krivo 🙂
  Od nedelje idem da vidim to sa SBB…jel moze TV kartica? Ma moze.E pa da se i ja ukljucim 🙂

 41. # Ivo, a šta beše “krnji efekat”? 😛

  # Miss, nemoj zbog ove serije da rušiš navike. Posle krenu tu i drugi programi i eto zagađenja. 😉

 42. “(Da li još uvek u ovoj jebenoj zemlji neko ume da napiše kurčevi scenario bez ijedne jebene psovke? I u da li u ovoj kurčevoj zemlji postoji makar jedan jebeni glumac koji, do kurca, ume da improvizuje bez jebenog psovanja? Šta su ih učili, koji kurac, na akademiji?)”

  Aaaahahahahahah, suze mi idu na oči od smeha!

  Vratiće se rode izbegavam, tj. izbegavala sam u širokom luku, baš iz tih razloga. Kada meni, koja opsujem, je u tolikoj meri smetalo da jednostavno nisam mogla da gledam seriju.

 43. Da li je neko uopste procitao ceo tekst, pre nego se bacio u zagonetno ispitivanje?
  Inace, serija mi se izuzetno dopala.
  Ako nesto ne zelimo cuti, ili prosto ne obracamo paznju, nema sanse da primetimo, sto se i desilo sa MO, tek kada nam neko skrene paznju primetimo. Evo, kladim se da niko od vas nije primetio staricu u filmu “Ko to tamo peva”. Pojavljuje se samo u jednoj jedinoj sceni u autobusu, sedi u cosku, starica u crnom.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.