Da li je neko video ove devojke?

31

Malo sam se bavila politikom, malo sećanjem na svoje pse, kad! Saznajem preko walkera da moje omiljene autorke sa sistema 381, aurora i whisp nemaju više blogove zbog “nepoštovanja uslova korišćenja”.

Priča oko zmajčeka (ne znam ni gde da linkujem ludog Vrščanina, otkad znam za njega ne znam gde se može naći osim kad ostavi komentar kod mene sa svežim linkom) tek mi nije jasna, ali pouzdano znam da sam zbunjena što nema aurore i whisperer.

Bez namere da se mešam u unutrašnje priče opšte stvari, ostajem wtf.

Molim da mi se jave svi koji su negde videli ove dve devojke. Aurora je dobra devojka koja je dobrovoljno okapavala na našem BlogOpenu trudeći se da sve uspe, whisperer je pretalentovana žena koja je prešla sa nekog drugog servisa na 381 da bi bilo “sve po njenom”.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

31 Comments

 1. Svašta.
  Ja juče ”bila” kod Aurore, a sad vidim ovo da je blog zatvoren.
  Svašta.
  I ne shvatam kakvi su to uslovi koristenja.

 2. Evo mene…ne znam šta da kažem osim da nisam htela, kao ni ostali blogeri čiji su blogovi zatvoreni, da skinem link i obrišem komentare čoveka koji me ni jednom rečju nije uvredio.
  Admin je mogla to sama da učini, da je htela.Nije htela. Ni ja nisam htela. Kosi se sa mojim principom nepristajanja na ucene. Kažu: nije ucena. Dobro. Ne pristajem ni na neucenu. Kažu: mo’a kuća, mo’i običaji. Dobro. Prenela sam svoju čergu na adresu u linku.
  Sve ostalo je isto. I tamo ću šaputati dok ne sagradim neku vikendicu. Hvala na pitanju i interesovanju. Pozdrav 😀
  Auroru sam našla: http://aurorineavanture.wordpress.com/

 3. MorenoArdohain on

  Neka ih neko kontaktira, dragovoljno cu im instalirati WordPress i dati hosting za dz, na domenu koji smisle. Neka iscupaju stare postove, tu je i Google cache za nedajboze.

 4. WTF ??!!
  Imao sam do sada zaista sjajno mišljenje o 381-ici. Voleo bih da čujem i objašnjenje od Lang i ostale vodeće ekipe sa 381-ice. Zaista sam iznenadjen..

 5. Ola whisp! Nemoj mi reći da je whisperer bila zauzeta na wordpressu. god! sva imena su već zauzeta 😉

  Sad si ko ciganka, čerga tamo, čerga vamo.

  # Moreno, samaraćininu, evo, javljaju se. Hvala ti, u njihovo ime.

 6. # Pedja, ja sam clueless. Zaista. Stalno se proteže taj meni nejasan problem sa Zmajem. Ne’am pojma.

  # Kriss, uslovi su – moja kuća, moja pravila. Na primer, meni se ne sviđa što si ti tako popularna i lepo ti zatvorim blog zato što je biti popularan protiv mojih pravila 😉

  # bslp, moja pravila su na mojoj prćiji. Moja pravila su kod mene na dot kom. A opšta pravila su kada si servis. Bar ja tako vidim, iako ne kapiram. Meni je Land ok, stvarno ne znam šta bi moglo da bude da ovako reaguje, ali površina posledica deluje bezveze.

 7. Ma, njena stvar, ne zalazim dublje u problem, i tako me se nije ticao. Nisam poštovala pravila-otišla sam. ende. I jeste, bilo zauzeto, ali mi pdutr smislio dobar nadimak, pa ga iskoristih 😀

 8. Da se i ja javim, mada me je vecina vas sama pronasla.

  Jeste, jesam “skapavala” na BO, ali nocas mi se to isplatilo. Nasa draga Stephanie Booth mi je do pola noci selila blog na WordPress. 🙂

  Mozda ce mnogi misliti da sam ja subjektivna u celoj ovoj frci jer Zmaja i licno poznajem, ali cak i da ga ne znam, ne bih pristala na to da mi neko odredjuje koga cu linkovati a koga ne.
  OK, vlasnica je tako odlucila. To je njeno pravo. Ali, ipak mislim da nije fer. A najmanje je fer bilo to sto nam je obecan rok od 24h a nije ispostovan. Iskreno se nadam da su svi blogeri uspeli da presele sve tekstove koje su hteli…

 9. Meni je zabranjen izvoz, ostalo mi je tridesetak postova,nije mi zao za postove, zao mi je za blog prvenac…

 10. My two cents… izuzetno mi je krivo što se sve ovo dogodilo, tim pre što sam sigurna da su postojali i drugi mehanizmi da se taj “problem” reši. Ovako smo dovedeni u situaciju da moramo da biramo između svog ličnog integriteta i komande “sa vrha”… Zmajčeka ne poznajem. Par puta je komentarisao moj blog, i ja sam njegov dok je još bio na 381, i tu svaka priča prestaje. Samim tim, ovde nije u pitanju “biranje strana” u sukobu. Jednostavno, ne mogu da dozvolim da mi neko određuje koji komentar mogu da zadržim, a koji ne. To je poenta cele priče.

 11. A taman smo apsolvirali moderaciju i cenzuru… stvarno cudan potez blog381 admina. Mogu da razumem da je jedan bloger zbog krsenja pravila sklonjen (mada ni to ne volim da vidim) ali da se drugi uklone zbog toga sto nisu sklonili linkove(?) – pa to je stvarno neobjasnjivo.

 12. Natipkao sam (nikada brže) post o svemu sa svojim “mišljenjem”. Sada kada ga čitam čini mi se da je po malo “blogerski nekorektan” 🙂

  Ipak čekam odgovor na mailu o svemu od obe strane pre objavljivanja.. U svakom slučaju dosta razočaran jer sam imao zaista puno simpatija prema 381 servisu… 🙁

 13. ja sam po običaju neobavešten tako da nemam pojma šta se dešava i kakva je to blogotiranija.. ali uvek sam tvrdio da je za blogera najbolje da ima svoj domen jer time ima svu slobodu koja mu je potrebna 😉

 14. # Peđa

  Natipkao sam (nikada brže) post o svemu sa svojim “mišljenjem”. Sada kada ga čitam čini mi se da je po malo “blogerski nekorektan”

  pa, jesi ga izbrisao? Ne vidim ga.

 15. # Deda, ako joj neko ne javi, ja ne znam kako se Cloe može naći. Nisa je ni poznavala dovoljno. Šta je imala na sebi kad si je poslednji put video? 😛

  To mi je palo na pamet da fali, kad sam objavila ovaj post: da anvedemo šta su imale na sebi kada su poslednji put viđene. Na primer, whisp je imala crno-beli daktilo kostim…. aurora je nosila cvetni dezen…

 16. Ludi Vrscanin se izvinjava za svu ovu pometnju koju nije ni na kraju pameti hteo da napravi.Pise lepo u mom jucerasnjem postu da sam ja mislio da se prica zavrsila u Julu prosle godine i da je za mene sekira bila tad zakopana,a to sto je nekome odjednom nesto sinulo da me opet ganja i proganja zaista mi nije jasno.

  Tu sam ja na ovoj adresi i tu cu ostati do daljnjeg jer sam siguran kod mog druga Bruhlya.

  Jos jednom se izvinjavam mada nemam zasto jer nisam ja pravio pometnju.

 17. # ma, Zmajček, nisi ti nama napravio pometnju. Šta mi imamo s tim? Nego, ono, tražili smo devojke nakon afere ili kako to nazvati. I našli.

 18. Nakon dosta vremena seo sam za racunar i krenuo da obidjem moj blog. Dosta se putovalo pa nisam imao kad.
  I zacudim se kad vidim da je i meni ZATVOREN blog na 381…
  I ne mogu da poverujem sta se desilo…. svaka im cast, za mene je ta adresa izbrisana.
  Jos sad da vidim gde da preselim blog… Ima neko predlog?

 19. Deda,
  poslala sam sms Chloe. Cim mi javi novu adresu, obavesticu te.

  Moorovka,
  ja i cvetni dezen?! Ni slucajno!
  Moze jedino karanfil u reveru i knjiga u ruci… 🙂

  Gorane,
  ajd na WordPress. Vecina nas, izbeglica, je otisla bas tamo.

 20. Čekaj, bre, sad!

  Sitem nije ugašen ili je sistem ugašen?

  Kako to da je i # Goranu nestao blog, a ljudi koji imaju otvorenog razumevanja za Tanju još uvek drže svoje blogove tamo i raspravljaju situaciju?

  Znači, suprotono svemu što se govori, sistem 381 ipak nije izbrisan i postoji?

  I, da li će Goran, ovako zatečen nestankom sopstvenog bloga nakon dužeg odsustva sa istog, moći da preseli svoje tekstove tamo gde hoće?

  I, uopšte.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.