I mi rodu za bebe imamo

4

Iliti: Kad smo već kod uspešnih, srećnih i debelih:

U subotu, RTV Panonija snima prilog o meni / sa mnom (khm-khm), za emisiju Rodi s ljubavlju. Još uvek ne znam kada će biti emitovano, ali znam da je tema o uspešnim ženama (khm-khm) koje uspevaju da budu i preterane majke (khm-khm). Pa da vidimo, pa da pogledamo.

Nego, nego, društvo pre mene je lepo i zaista laska: Sanja Ivošev (zlato na Olimpijadi iz streljaštva), Rita Kinka (THE Rita Kinka), Snežana Lakićević Stojačić (potpredsednica Olimpijskog komiteta i državna sekretarka u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku u prethodnom sazivu Vlade Srbije), pa šta meni tu fali?

***

mala.jpgSinoć je ponovo (obratite pažnju na PONOVO, ja mislim da to godinama ide jednom mesečno na nekom od kanala) bio prikazan jedini film u koji sam kročila (na ovom linku izdrži do prvih sekunda 6. minuta, potom pogledaj i poslednje sekunde ovog priloga)medica.jpg — o čemu bi mogli da svedočite ako uopšte ne trepćete tokom filma, sa čuvenom rečenicom koju već zna cela moja šira rodbina i svi moji prijatelji a posebno neprijatelji, a o čemu sam pisala pre više od godinu dana. Elem, opet (obrati pažnju na OPET) me je videla cela uža i šira familija, komšije, vlasnici trafike i radnjice iz kraja i cela rodbina sa sela kao i prijatelji iz drugih gradova. Daklem, ni manje uloge ni više publiciteta. Ni kraće karijere ni dužih repova. Tako ti je to kad si uspešan, pa makar bio i leptir u nekom pokušaju 😉

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

4 Comments

  1. Ha, znaci ja sam srecan ( ne i debeo ) i uspesan zato sto sam imao priliku da pricam, druzim se i komentarisem na blogu jedne sasvim uspesne zene.
    Bas mi milo , polaskan sam…idem i ja da se duvam…
    Srecno !!!
    ps. nista ti ne fali u onom divnom drustvu…

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.