Jako sam, ono, kao

11

Srećna.

Idem u Frankfurt, prvi put u životu. Od Nemačke sam i tako videla jedino Dortmund, divnih sedam dana o trošku prve demokratske vlasti u Novom Sadu. I u Dortmundu nema frankfurtskog sajma knjiga, i nije bilo mog muža (on me tada kao moj direktor poslao na put — zato pazite kada imate ljubavnu aferu na poslu, posebno sa šefom, možete da nagrabusite za ceo život 😉 ali u tom slučaju i imate ko da vas vodi u Frankfurt i da vam pravi božanstvenu sitnu decu, je l’).

Pa-pa.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

11 Comments

 1. Pedja Puselja on

  Da, kao sto rece Kristina, uzivaj. Na zalost se necemo videti ovaj put u EU, ali mozda na nekom drugom sajmu.. U Parizu u martu? :))

 2. Eto,
  da smo malo poranili sa selidbom ili sajam okasnio, mogli smo negde i na kafu sesti 😉
  Na wiki-ju pise da je to najveci sajam u Evropi. To je bila prva informacija o Frankfurtu koju sam izgooglala. Kada sam shvatila da cemo se u ovoj godini mimoici za malo, bila sam pomalo razocarana. No dobro, tu je 2009 i ko zna koliko jos njih posle 🙂
  Uzivaj 😀

 3. Pozdravi mi Frankfurt, dag mi je nekako još od studentskih dana: radi ljudi, knjiga i onako, radi samog grada – sve se nekako fino složilo.
  Ne sumnjam da ćeš znati uživati 😉

 4. elektrokuhinja on

  Bila na sajmu. Pre par godina. Ogromantan, divan, mnogoknjizan. Have fun 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.