Pink je svoju misiju ispunio

10

Blic javlja da je Željko Mitrović odbio da zaradi na filmu koji Holivud snima sa Andželinom Žoli, jer nije želeo da zarađuje od filma koji prikazuje Srbe u lošem svetlu:

Ističe se da ni Mitrović, ni njegova kompanija ne žele da “na bilo koji način budu deo nečega što može, a i hoće, predstaviti po ko zna koji put srpski narod u izuzetno lošem svetlu”.

Žejko Mitrović i Andželina Džoli

Ilustracija je vlasništvo Blica

Izgleda da je Željku Mitroviću dovoljno to što je mogao i hteo da bude deo nečega kao što je Farma ili Trenutak istine. To je kao kad se prejedeš škembića i kavurme, a onda više ne možeš ni kuglicu kavijara.

Razumljivo.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

10 Comments

  1. Evo baš sada čitam komentare na Blicu i (opet) se iščudjavam koliko ima glupih i povodljivih ljudi. Nema veze što je čovek bivši julovac, što je dobio pare od Miloševića i klike da otvori televiziju, ima ljudi koji mu se dive zbog toga što je “sposoban i preduzimljiv”. A još su mi zanimljiviji idioti koji ne vide propagandu iza ovog “poteza”, ako se on ikada desio, je li. Tugajadibeda.

  2. I mene se ta propaganda dojmila. Ta potreba da se izađe sa saopštenjem za javnost.

    Osnovna premisa saopštenja za javnost je da će se nešto dogoditi, a ne da se nešto, za šta niko nije ni znao da postoji, neće dogoditi.

  3. Pingback: Tweets that mention MOOŠEMA » Blog Archive » Pink je svoju misiju ispunio -- Topsy.com

  4. Ili, kako mi skoro reče jedna petogodišnja Amerikanka: “Ovde samo pokažeš 3 prsta i kažeš ‘Srbija’ i svi te vole.” 😉

  5. “…što može, a i hoće, predstaviti po ko zna koji put srpski narod u izuzetno lošem svetlu”. Pošto ga Farma i Trenutak istine predstavljaju u taman kakvom treba svetlu.

  6. Što reče @Pedya, klasičan “PR potez” jer je Pink već potpisao ugovor za koprodukciju sa firmom Luka Besona, pripreme su već počele, sređuje se studio u Sloveniji i Beogradu sve će biti gotovo do septembra kad kreće snimanje filma.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.