Blog ti pomogao (RTS)

8
Tatjana Vehovec

Tatjana Vehovec aka Mooshema, u emisiji Oko, na RTS-u

Mi volimo da pričamo o blogovima, posebno o sebi u ulozi blogera. Da nije tako, ne bismo ni blogovali. Jer, blog je nešto sasvim drugačije od Facebooka ili Twittera. Blogeri će vam to potvrditi.

Hvala Zoranu Stanojeviću, koji je bio sjajan domaćin, i mojim blog-prijateljima, Jeleni i Draganu na vedrom društvu i Miloju na potpori sa strane.

OKO RTS, VEGA media

Blog Mooshema, s logoom VEGA medije

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

8 Comments

 1. Odlican domacin!
  Odlicni gosti!
  A najbolje od svega sto su gosti blogeri zaista bili na visokom nivou i rekli sve ono sto je potrebno, na odlican i prelep nacin.
  Moram da izdvojim MOO koja je dominirala. Dragan standardno odlican i mlada dama koja me je prijatno iznenadila svojim nastupom i izlaganjem.
  Jedina zamerka sto emisija nije moglada duze da traje jer blogeri uvek imaju sta da kazu!
  Odusevljen sam!!!

 2. Deko, ti si najverniji zaljubljenik bloga na ovim prostorima. Svi mi posustajemo, pravimo pauze, menjamo se, menjamo teme i blogove, ali ti jedini dosledno ostaješ strastveni bloger i navijač za blogove. 🙂

 3. Kao bivši dugogodišnji moderator jednog ogromnog foruma imam i vrlo… “živopisna” iskustva sa upoznavanjem ljudi koje sam “srela” online.
  Tim veće je bilo moje prijatno iznenađenje kad sma videla vas troje :).
  Kao i svakom ko radi sa ljudima, trebalo mi je pet sekundi da vidim intelekt, duh, Ličnost, znanje, odmerenost, klasu, ljubav prema onome što se radi… Svaka čast :).

  I, da ponovim: jedan moj kolega smatra da ste prosto očaravajući, da imate divne oči i da ste prava dama (citat), tako da ako vam ikad zatreba jedan izuzetan ortodont – imate vezu :).

 4. Meni je bilo super iako sam se plasila da cu se zbuniti i nesto strasno lupiti. Hvala na divnom drustvu i hvala Dedi na ovakvom komplimentu. Od njega, maga blogosfere, to je posebna cast 🙂

 5. Pingback: „Novogodišnja odluka“ u sred septembra | Bedno piskaralo

 6. Draga Moo
  Izgleda da si u pravu. Ponekad mislim da gresim zbog toga, a nekada sam ponosan.
  LoveLeyla
  Imam jos puno komplimenata na tvoj racun, izvini sto sam skrt na recima 😛 Zelim ti puno uspeha u daljem blogovanju i radu!

 7. Emisiju sam uhvatio pred sam kraj, ali sam je naknadno skinuo sa sajta RTS-a i na tenane i na zadovoljstvo pogledao. Zaista je bilo zanimljivo videti i čuti vaše priče. Kako nama, koji smo skoro zakoračili u blogerske vode, tako i ljudima sa strane, koji možda ne prate, ne čitaju ili i ne znaju šta je to blog i blogovanje!

  Jako pozitivna promocija svih nas!!!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.