Najveći car: srešćemo se on i mi u budućnosti

7

Pridružujem se akciji Istoka Pavlovića da pomognemo malenom Google da sazna ko je bio najveći car.

Ideja je da svi koji, pre svega, veruju da je ova zemlja imala jednu ljudsku gomadu – cara, i da je najveći car bio Zoran Đinđić, linkuju frazu “najveći car” (kao ja ovde) na sajt Zorana Đinđića na adresi www.zorandjindjic.org.

Time će se postići da ukucavanjem fraze “najveći car” u Google browseru, prvi rezultat bude Zoran Đinđić. Takođe, ako volite opciju “I’m feeling lucky” na Google, ukucavanjem fraze “najveći car” i odabirom opcije “I’m feeling lucky”, odmah će izaći jedan jedini rezultat, sajt www.zorandjindjic.com (za sada nam još uvek izlazi Gidra Bojanić)

Zoran Đinđić (Fotografija preuzeta sa e-novine.com)

Off the record: osećam se infantilno kada pišem “najveći car“, ali u isto vreme Zoran Đinđić jeste bio carina, tako da se punim srcem i sećanjem na budućnost koja nam je odložena na neodređeno vreme njegovom smrću, uključujem u ovu akciju.

Jer, verujem, srešćemo se on i mi u budućnosti. Kadli-tadli.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

7 Comments

  1. Pingback: Đinđić goes viral « Paramparčad

  2. Pingback: Istok Pavlović i blogeri za Zorana Djindjić »

  3. The Igor on

    Kako može biti najveći car kad je ubijen?
    Može biti samo Najpoznatiji mrtvi premijer u Srbiji. tačka.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.