TV popularizacija bloga

6

Mlada novinarka Novosadske televizije, Jovana Subota, uređuje i vodi TV emisiju “Jovana subotom” u kojoj populariše i blogove i blogere. U delu emisije Net market, tema su joj novosadski blogeri, a ko drugi, reč je o lokalnoj televiziji. Međutim, još je zanimljivije da je, inspirisana blogovima i razgovorima o toj temi, otvorila i svoj blog.

Veoma mudro, odlučila je da to bude profesionalni blog u kojem će promovisati svoju emisiju “Jovana subotom“. Tako se to radi. Pride, po dobrom običaju online marketinga, tu i je i fan stranica na Facebooku, pa je sad izazivamo da otvori nalog i na Twitteru.

Pogledajte deo mog nastupa (na Jovaninom blogu). Uskoro ćete gledati i druge blogere iz Novog Sada. Već 12. februara, Jasna Kamatović (trejler).

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

6 Comments

 1. Draga Tatjana,
  hvala na lepim rečima. Izuzetno mi prijaju, daju elana i vere da sam na dobrom putu.
  A, što se tiče Tweetera… hm, otvorila sam nalog nekada, ali sam zaboravila šifru… tako da ću morati opet 🙂
  Hvala na svoj podršci koju ste mi pružili.

 2. Pingback: Mica "komentatorica" - #pratipetak #followfriday | Džepna Venera blog

 3. Pingback: CB Magazin – 5 | Cyber Bosanka | Cyber Bosanka

 4. Sve pohvale Jovani. Za vrlo kratko vreme napravila je odličan spoj: nova znanja + iskustvo iz klasičnih medija (Learning by doing). U svojoj emisiji Jovana radi na popilarizaciji bloga a čini mi se da su blogeri to prepoznali dajući joj podršku 🙂

 5. Ma, ja sam opčinjena pre svega blogerima, pa onda blogom 🙂 Hvala vam što ste mi vratili veru da u ovoj zemlji postoje vedri, vredni,obrazovani, kreativni i prizemni ljudi, koji sa toliko duha međusobno komuniciriju…
  Znala sam da negde postojite, ali nisam bila sigurna gde 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.