Hit&Hot: Тhе кандидат

20

Na oglas za ličnog sekretara, objavljenog juče, javilo mi se do sada 23 kandidata.

Jedan se, ipak, izdvojio, a ovde u celosti prenosim njegovu kandidaturu (oprema je redakcijska):

Помаже Бог у Христу сестро Србкињо!

На Ваш оглас ти се јављам јер је стигло последње време. Како каже свети Владика Николај Велимировић, са чијим сте делом сто посто упозната, живот није торта са шлагом! Али, можемо да се потрудимо да он постане – ја радом, а ви платом. Па јел тако или није!?

О пословима

О Вега Медији, Колегијуму и Блог Опену знам све, махом из дела Дејана Лучића који је осветлио не само те него и остале анти-српске и хазарске завере тзв. Новог светског поретка и њихових домаћих чланколиза, пришипетљи и слуга, те ми је изузетно драго што и Ви хоћеш да разбуцаш тај брлог анти-ћирилићарства.

Помоћићу ти радо. За плату наравно.

О телефонској комуникацији

Потом Сестро, ја сам и изузетно разговетан. Навикао сам ја да зовем разне људе и јасно им стављам до знања шта о њима мисли Србија. Неке, често, и у пола ноћи – да знају да Синови Србије не спавају, а са пријатељским порукама и саветима да се исправе. За њихово добро. Тако да и ту неће бити проблема.

Ипак, да Ти кажем, да очекујем да ми фирма плаћа крпе за слушалицу или нове бројеве кад нас полиција провали за старе.

О сналажљивости

Што се сналажљивости тиче, не треба да трошим речи да се хвалим. Само ћу ти рећи да сам за време митинга за наше Свето и Распето Косово, док су други индијанци радили амбасаде, ја стратешки радио Најке. Они нека ударају политичким симболима окупације Свете Земље Православне, а ја ћу по економским јер их то највише боли. Па ти види ко је био далековид.

Знам велики број истражних судија, како за малолетничке деликвентне, тако и за ове професионалне, и то само јер сам као политички ангажован Србин на одбрани Србства често био на мети режима Бориса Тадића и содомита из Крунске.

Знам чуваре на јужној трибини стадиона ЈНА, знам неке ликове из интервентне. Одлазим на све трибине на Машински факултет тако да имам везе и у академској заједници.

Страни језици

Што се тиче енглеског, умем брате али нећу. Што да ми се шири Шекспир и не знам тамо ко, кад ми имамо Дучића који је 100 пута бољи. Кад они буду умели да изрецитују „На Газиместану“ и ја ћу њима да кажем „Хелоу“ до тада (дозволи ми да ти цитирам велику Србкињу коју и ти мора да поштујеш – Весну Ривас) – „Католику не дајем ни слику!“ Говорим руски мало да могу Путина да пратим и хоћу да научим да форницирам кеву Америчким завојевачима на либијском.

Модерне комуникације, ђаво их однео

Све алате које си навела за интернет користим, а шта и не користим имам ортака са којим смо на кеца. Са њим и још неким патриотима и патриоткињама водимо групе „Геј је само антисрбу Океј“, „Сви ми који смо да се ЈНА зове Стадион равногорског покрета“, потом „Калабићу млад мајоре“, „Србске рибе су најбоље“, „Тадићу Јудо“ и „Хрват, Шиптар, Балија – препознај их на улици“.

О читању и слободном времену

Читам пуно. Највише литературу као што је поменути владика Николај, Небојша М. Крстић, Радош Калајић, Добрица Ћосић, Дејан Лучић и Др Јован Деретић. То и ти читаш па ћеш препознати квалитет без додатног објашњења.

Често идем у теретану или на стадион. Тамо са ортацима расправљамо о стању Србства и опасностима које га вребају, што такође и ти са својим православним другарицама радиш. Тако да се и ту слажемо.

О филмовима

Омиљени филмови су ми све од Емира Кустурице. А политички се залажем ко свако други здрав и нормалан за белу, сталешку монархију Србску по угледу на Путинову Русију и либијски модел.

О педерима шта има и да мислим. Има доста плина у Русији, Боже здравља, помоћиће им. А и нова колекција Тома Форда је срање, да извинеш на овом србском изразу.

Брачно стање

Ожењен нисам, али гледам да се оженим што пре јер бела куга шиба јер Борис Тадић све то тако служи Новом Светском Поретку.

***

Otkrivam identitet, uz dozvolu kandidata. NJeKaVe Cinik – Tibor Jóna

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

20 Comments

 1. Hahahahahahah!!! “Кад они буду умели да изрецитују „На Газиместану“ и ја ћу њима да кажем „Хелоу“ до тада (дозволи ми да ти цитирам велику Србкињу коју и ти мора да поштујеш – Весну Ривас) – „Католику не дајем ни слику!“ Говорим руски мало да могу Путина да пратим и хоћу да научим да форницирам кеву Америчким завојевачима на либијском.”

  Rasplakao sam se! Sjajan kandidat… :’)

 2. Nikola Pašić bi bio oduševljen ovim kandidatom, siguran sam. Malčice je agresivniji, što se može protumačiti i kao motivisanost? Svaka čast, originalno do koske!

 3. smela bih da potpišem da je ovo jako velika (i dobra) šala :))

  obavezno ga zovi u drugi krug!

  ako, pak, nisam u pravu…
  ne, ne.
  moram biti u pravu.

 4. Snežana on

  Ako ne bude primljen, uputiću otvoreno pismo Dejanu Lučiću da raskrinka zaveru protiv zdravog razuma koja vlada među poslodavcima.
  Sjajno :)))

 5. Uzmi ga, pa ga prodaj Seki Aleksić za velike pare. Njoj tri meseca na TV Fox nije uspelo da obezbedi ovakvog kakvog si ti našla za tri dana na netu.

 6. Neponovljiva on

  E sada ću biti mirnija u planiranju budućih zajedničkih projekata. Svečano obećavam da ćirilica neće biti kamen spoticanja u našoj daljoj saradnji.

 7. dobro je, prvo sam pročitala sve, pa postavila komentar, pa tek onda shvatila da imamo na uvid i ko je iza svega.

  verujem da je definitivno najbolji kandidat :))

 8. Pingback: MOOSHEMA » Blog Archive » Zatvaranje konkursa [studija slučaja to-be]

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.