Traka (3. nedelja, 2. dan)

0

Dragi dnevniče mojih priprema,

Već s dobrim razlogom sumnjam da ovo ikoga zanima, ali mene zabavlja i ovo je moje lično glasilo, pa ko velim, šab me gabri.

Mrzi me da pišem o uticaju na Intrnetu, da pravim (i čitam) mimove, dosadno mi je na tviteru, isto tako i na FB, politika mi se smučila, imam tema gomilu jednu, samo me mrzi da ih razrađujem. Imam druga posla, a imam i obilje svojih zadovoljstava.

Pa odem izjutra rano na trening, pre posla, koncentrisana na kardio vežbe, s malom izmenom od zadatog programa. Umesto 2 x 2 km, trčala sam 3 km slabo (10km/h), pauzica s brzim hodanjem, pa 1,5 km nešto jačeg intenziteta (12km/h), na staroj dobroj traci i njenom pojmu o vremenu i brzini kretanja (koju, traku, od jutros još više volim nakon jučerašnjeg blamiranja po keju).

I to bi bilo to. Za danas. Počinjem da razmišljam o svom levom kolenu.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.