Moje dojke su OK

1

U nedelju, 21. oktobra, u Novom Sadu i Beogradu, trkači i trkačice, rekreativci i rekreativke i oni koji će sve to postati, izaći će na zajednički trening kojim će podržati podizanje svesti o važnosti fizičke aktivnosti kao prevencije raka dojke.

Ovo je akcija kojom se trkački klubovi Trčanje.rs iz Beograda i ARK Fruška gora iz Novog Sada, pridružuju globalnom obeležavanju oktobra kao međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, a pre svega portalu i projektu Moje dojke su OK, koji promoviše prevenciju svakoga dana u godini.

Drage žene i njihovi parneri, dođite da se družimo.

U Beogradu je okupljanje u 10:00 na Adi Ciganliji kod kafea Brod.

U Novom Sadu u isto vreme, na Keju, kod glavnog ulaza na Štrand.

Obucite nešto roza ako imate i protrčite, ili prohodajte jedan krug za žene koje se bore protiv raka dojke, za one čija borba nije uspela i za one koje će ostati zdrave zahvaljujući redovnoj fizičkoj aktivnosti, dobroj ishrani i redovnim pregledima.

Pokažite da vam je stalo.

Love,

Tanja

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

1 Comment

  1. Pingback: Dragan Varagić na Tvitomaniji: Nemojte se kockati sa vašom reputacijom | Netokracija

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.