Giveaway of the day: masaža, ili spa, ili mesec dana besplatnog treniranja u Fitness & Spa Green Life [završeno]

71

Čak tri poklona ovde!

Ako ste Novosađanka, žena koja je u potrazi za dobrim fitnes prostorom u svom gradu, evo poklona! I to 3!

Gym Fitness & Spa Green Life, Novi Sad, čitateljkama ovog bloga poklanja, pa kaže:

 • 1 (jednu) besplatnu mesečnu članarinu za trening u gymu.
 • 1 (jednu) besplatnu masažu vulkanskim kamenjem (hot stone), uz koju ide još jedan sat relaksacije u Spa
 • jedan sat luksuzne relaksacije u Spa za dvoje.
 • Ako volite ili želite da vežbate u intimnoj atmosferi, u prostoru koji je moderan, čist i prozračan, u kojem nema buke lupanja tegova ni gužve oko trenažera, onda sam pronašla gym za vas. Ako bi vam značila i prva besplatna mesečna članarina, masaža ili spa-relaksacija, ovo će vas interesovati:

Upoznajte prostor fitnesa

Iznad Maxija na bulevaru Cara Lazara, na 350 kvadrata, prostire se luksuzni fitness i wellness prostor, idealan za one koje žive u blizini (Limani III i IV, Grbavica), ali zbog kojeg vredi i potegnuti put s drugog dela grada.

Sastoji se od glavne GYM prostorije u kojoj se nalazi većina trenažera, odvojene prostorije – PT Room, odnosno, sale za funkcionalni trening sa TRX, kettlebell, BOSU loptama, ekspanderima, vrećom za boks i drugim rekvizitima i još jedne, BODY&MIND room, sale za pilates i yogu.

Odvojeni deo ovog fitnes prostora, u intimnijem delu prostora, čini predivan i luskuzni spa i wellness prostor, a tu je i prostorija za masažu.

 • Ocena: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Usluga

I najprobirljiviji rekreativci, ovde neće naći zamerke. Uz svaki dolazak, dobijate čist peškir i svoj ormarić za presvlačenje u čistoj, prostranoj svlačinici sa odvojenim i prostranim prostorom za tuširanje, gde vas čeka i kvalitetna kupka za tuširanje, pa ni to ne morate da nosite, kao ni fen koji imate tamo. Zapravo, svlačionice su opremljene kao kupatila u luksuznim hotelima.

Jedan izlaz iz svlačionice, stražnji, je za pristup wellness i spa odeljku, a glavni za odlazak u GYM.

Ako ste zaboravili vodu, možete je kupiti ovde, kao i protienske barove i gotove proteinske zamene za obrok.

Radno vreme gyma je radnim danima od 7 do 23, a vikendom od 9 do 22.

 • Ocena: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Oprema

teretana novi sad green life

U glavnom prostoru za treninge, akcenat je stavljen na kardio trenažare koji se prostiru duž celog zida prema ulici, odakle, uz istrajne i duge treninge možete da gledate kroz prozor i fantazirate da trčite napolju.

Na raspolaganju su vam dve trake za trčanje, steper, trenažer koji imitira klizanje ili vožnju rolera (odličan za noge i stomak), kao i jedan trenažni bicikl.

Za vežbe snage, tu vam je set bučica u paru do 10 kg,  slobodni tegovi, šipka (10 kg) i cik-cak šipka, pilates lopte, Smith mašina, mašina za veslanje, golijat trenažer za 20-tak različitih vežbi i, neizbežni odeljak za žene: trenažer za gluteus, aduktor i abduktor.

Meni ovde izgleda da je sve na mestu, osim što nedostaje kavez, odnosno power rack za podršku dizanja slobodnih tegova.

Zato je TRX (PT Room) odličan i zaslužuje jedan poseban post.

 • Ocena: ♥ ♥ ♥ ♥

Program i članarina

Prilikom prvog dolaska, možete izmeriti funkcionalnu dijagnostiku i saznati stanje svoje kondicije, kao i obaviti merenje i saznati, osim kilograma, i procenat mišića i sala, kao i visceralne masti (masnoća oko unutrašnjih organa, koje ne vidimo 😉 ).

Uplatom prve mesečne članarine dobijate s trenerom 2 besplatna, individualizovana treninga, gde se dogovarate oko vaših želja i ciljeva (mršavljenje, toniranje, definicija mišića, nabacivanje mišićne mase, povećanje izdržljivosti…) i u skladu sa tim ćete dobiti program, kao i savete za ishranu.

Zainteresovani mogu da dobiju i kontinuiranu uslugu individualnog treninga, koja se dodatno plaća.

U okviru fitnes kluba, u popodnevnim i večernjim satima, organizuju se i joga i pilates treninzi u malim grupama.

Mesečna članarina za GYM kreću se u rasponu od 3.000 do 4.500 dinara (samo prepodnevni, dnevni ili celodnevni trening), a bez ograničenja vikendom. Moguće  je uplatiti i polugodišnje i godišnje članarine (i to na rate), čime dobijate i ulaznicu za spa zonu vikendom.

Mesečna članarina za pilates ili jogu iznosi 4.000 dinara, a obuhvata 2 grupna treninga i 2 GYM treninga nedeljno.

 • Ocena: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Spa i Wellness

spa green life novi sad teretana

E, to je nešto zaista posebno, skoro da ne veruješ da si u sred Novog Sada, na nekom bulevaru, kada se zavučeš u spa prostor. To nije nimalo mali prostor, ali se meni čini ipak da je najidealniji ili za dvoje, ili za manje, intimno društvo.

Ukoliko se odlučite za ovu uslugu, dobićete papuče, peškire i, za žene, frotirsku haljinu. Spa se plaća dodatno, a cena je više nego prihvatljiva: 750 dinara po osobi za sat vremena. Trenutno su aktuelne i akcije, pa ovu uživanciju možete dobiti i još jeftinije. Za članove kluba s godišnjom članarinom, spa je besplatan od petka do nedelje.

Na raspolaganju vam je prostran i potpuno fukncionalan jakuzzi, odlična finska sauna i urnebesno toplo i vlažno tursko kupatilo, a hladiti se možete izborom između proleća i zime, odnosno, u kabini za mlaku ili ledenu vodu. U obe kabine imate i sredstva za higijenu, tako da u spa odlazite samo sa kupaćim kostimom, bez silne opreme. U ovom prostoru vas čekaju i dve relax tople ležaljke (tepidarijum), a prilikom svakog dolaska dobijate i voće. Dobro hajde, izaberite i svoj TV program na ogromnom televizoru čijim programom upravljate sami.

Od ponedeljka do četvrtka, spa možete da zakažete tako da budete sami, sat, dva, koliko želite.

Od petka do nedelje su “otvoreni dani”, što znači da je otvoreno i za članove kluba i tim danima vam se ne može garantovati (ali se može desiti) da budete sami u svom željenom terminu. Za koršćenje relax spa vikendom postoje i mesečne, polugodišnje i godišnje članarine.

Ovde možete zakazati i različite vrste masaža (relax, sportska, hot stone, anti-celulit…), kombinovati ih sa relaksacijom, ili ih zakazati odvojeno, po potrebi. Od tretmana, u ponudi je refleksologija stopala, ayurveda, piling mineralnim solima, krio tretman, tretmani lica i masaža sa parafinskim pakovanjem.

fitness green life masaza

Nije neophodno da budete član ovog fitnes kluba da biste koristili uslugu spa i wellnessa.

 • Ocena: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sad, kad ste upoznali ovaj fitnes klub, na redu su

Pokloni!

Fitness & Spa Green Life, čitateljkama ovog bloga iz Novog Sada ili najbliže okoline poklanja

1. Jednu mesečnu članarinu za celodnevne treninge u ovom gymu. Članarina važi za 30 dana (jedan mesec), a mora se iskoristiti tako da prvi trening počne tokom meseca marta.

2. Jednu hot stone masažu (masažu vulkanskim kamenjem), uz koju ide i još jedan sat relaksacije u Spa, takođe se mora iskoristiti do kraja marta, uz prethodno zakazivanje.

3. Jedan sat relaksacije u SPA zoni (jakuzzi, sauna, parno  kupatilo…) za dvoje, u februaru ili martu, uz prethodno zakazivanje.

Pravila, jednostavna:

 1. Lajkujte FB stranicu gyma Fitness & Spa Green Life
 2. Mooshemu ste već lajkovali, je li? 😉
 3. Ostavite komentar ispod ovog teksta (ne na FB) do 23. februara 2013 u ponoć: zašto želite da krenete na fitnes ili zašto baš ovde, ili koga biste poveli u spa, ili, šta će vam masaža, ili, napišite lepo i iskreno koji poklon bi vam legao i zašto?

Mali, za ovu priliku stvoreni, žiri u sastavu menadžer i treneri teretane Green Life i ja, odabraćemo dobitnice, koje ćemo kontaktirati 24. februara s uputstvima kako da ostvare osvojenu nagradu (zato vas molim da unesete svoju pravu e-mail adresu, koja neće biti vidljiva nikome, osim meni). A ceo mali žiri moli sve svoje lične velike prijatelje da se ovog puta uzdrže od učešća, da nas ne bacaju na muke, ili da se bar jave pod pseudonimom, da ih ne prepoznamo :-). Neka bude sve čisto i lepo i otvoreno za neke nama nepoznate  Novosađanke koje zaslužuju ovakav plezir!

Pa, neka igre počnu, ja se radujem što možemo da poklonimo nekome nešto što stvarno može da promeni život i podigne mu kvalitet!

I, još jednom, komentari ovde, do 23. februara u ponoć.

Poklone velikodušno sponzoriše Green Life. Post i recenzija su nastali u saradnji sa Green life. Moj utisak, međutim, o ovom fitnes prostoru nije sponzorisan, niti je na mene uticano da ga napišem na određeni način. Sve napisano je iz mog iskustva nakon skoro dve godine boravka u ovom prostoru i korišćenja ovih usluga.

Print Friendly, PDF & Email

Verdikt

9.6 Awesome

Prijatan i intiman gym, čist i svetao, opremljen za celovit trening i maksimalno uživanje. Kada se jednom uđe, više se nema utisak da ste na asfaltu, na bulevaru, u gradu. Ovo je raj za dušu i za telo.

 • Prostor 10
 • Usluga 10
 • Oprema 8
 • Program i članarina 10
 • Spa & Wellness 10
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

71 Comments

 1. Ovo bi bila sjajna prilika da me prodrma i pripremi za zatezanje jer nije avgust tako daleko.. A za svoj wedding day moram da izgledam sjajno, a luksuzna relaksacija za dvoje bi bilo lepo iznenadjenje za mog verenika 🙂

 2. Masaža? Volela bih. Zato što nisam probala, a uvek deluju tako lepo i primamljivo na reklamama za hot stone 🙂
  Ne zvuči valjda pomodarski? ali, stvarno bih volela to a probam, jednom.

 3. Jelena S on

  Želim da krenem u teretanu, pa kad nekom spomenem spojlere da asocijacija konačno bude auto (a ne elegantne krivinice oko struka).

 4. Poštovana Mooshema i poštovani vlasnici Fitness & Spa Green Life,

  Ideja koju ste nam predstavili je sjajna, pre svega jer je motivišuća da učinimo nešto za svoje zdravlje i telo. Lično sam imala prilike da uživam u svim navedenim aktivnostima, na različitim destinacijama i svima bih rado preporučila da bar jednom dozvole sebi ovu vrstu uživanja. Zato sam odlučila, ako je to moguće, da pokušam da osvojim ovaj poklon za najbolju drugaricu (fitnes paket, obzirom da ona živi u NS i da bi se rekreirala već samim pešačenjem do fitnes centra :)) jer bi ovo bila prilika da je pokrenem i da konačno stekne naviku redovnog bavljenja fizičkim aktivnostima. Ove godine je decenija od kako se poznajemo i ovo bi bio jedan od načina da joj pokažem koliko mi znači. Hvala vam unapred i svako dobro,

  Bojana

 5. Divni pokloni! Meni bi najradije prijala masaza, jer moja ledja su tako umorna. 🙁 Po ceo dan su u neprirodnom sedecem polozaju. Krivac: od 08.00h – 16.00h posao i buljenje u kompjuter, onda sledi trcanje kuci i opet kompjuter i pisanje diplomskog rada. Najradije bih teretanu, ali s obzirom da mi je diplomski zahtevan, nikako nemam vremena za nju, ali zato, masaza bi me bas razdrmala 🙂 P.S. Hvala za tekst o mleku.

 6. Karolina on

  Postovani ,
  meni bi najvise odgovarala mesecna clanarina za celodnevne treninge…Rodila sam divnu devojcicu pre 4 meseca zbog koje sam dobila vise kilograma….Svakako sam planirala da krenem da trcim a ako bi dobila ovaj poklon to bi mi bila dodatna motivacija….
  Srdacan pozdrav od mlade mame 🙂

 7. Ja bih ovu Hot stone…zasto? Zato sto NIKO nece uzivati u toj masazi kao ja :))) Zasto fitnes i zasto ovde? Jer mi se dopada ovo sto vidim na slikama, enterijer obecava lepu relaksaciju,a fitnes..pa kome je potrebniji nego damama u cetrdesetim? 🙂 necemo o problemima s kicmom,napornom poslu itd…priznanje cifre zasluzuje nagradu 🙂 fitnes kao jedan restart,i u nove pobede! :))

 8. Aleksandra on

  Želim da krenem na fitnes jer sam pre godinu dana počela sama da vodim računa šta jedem, pijem, koju energiju primam. Za godinu dana stesala sam holesterol i doterala liniju ali treba mi neki kick sa strane. Dug me još put čeka 🙂 Iz porodice sam zdravih ljudi koji su redom krenuli poboljevati od loše energije i stresa zadnjih godina, želim to da izbegnem.
  Želim da svom mužu budem podrška i u kasnijim godinama i da ih dočekamo sretno i fit .. Iskreno najradije bih alavo uzela sve poklone i povela njega na SPA dan no kad već mora da se bira odlučujem se za članarinu – jer trebam da brinem o sebi kako bih mogla brinuti o drugima.

 9. Želim da krenem na fitnes jer već mesecima planiram da krenem nakon što sam počela od jednom da se gojim (pretpostavljam da je zbog godina koje se nižu) i uporno govorim sebi da neću dozvoliti da budem neko koga ne prepoznajem samo zato što vreme prolazi i godine prolaze… ali baš zato, uvek se pare za fitnes potroše na nešto drugo! A svesna sam da je dovoljno samo da krenem i da ću onda i nastaviti jer ću se osećati bolje, izgledati lepše i, pre svega, biti srećnija. Tako da… bilo bi lepo imati takav podsticaj i konačno nemati izgovor. 🙂

 10. Da, treba mi masaza, ali je sigurno potrebnija mojoj kumi koja je skoro postala mama, po drugi put, ima sada sina i cerkicu i pored silnih porodicnih obaveza, uspela je i da diplomira, tako da bih jako volela da nadje vremena za sebe i mislim da bi joj masaza bas dobro dosla. Svidja mi se vas prostor, moram da ga posetim, jako je lepo uredjen, tako toplo izgleda, bas je nekako… zenstven 🙂 A, sama ova akcija je veoma mudro osmisljena, tako da moram da pohvalim obe strane. Pozdrav i zelim vam mnogo uspeha 🙂

 11. Anchikita on

  Raj za dusu i telo,kazete?Mmmmm….pa mogu vam reci da deluje vrlo primamljivo!Vec neko vreme razmisljam da se ukljucim u neku aktivnost.Nedostaje mi energija.Nedostaje mi kondicija.Nedostaje mi pozitivna atmosfera.Nedostaje mi promena.Raj za dusu i telo,kazete?Nemojte da vam verujem na rec!!!Salim se.Lepo od vas sto cete nekog obradovati .Hvala sto ste svakom pruzili jednaku sansu.Srdacan pozdrav od Ane!P.s. mesecna clanarina za gym

 12. Vreme je da se pozabavim izgledom i zdravljem 🙂 Prijala bi mi masaza u spa bih povela cerku da uziva samnom.ali bi mi teretana trebala pod hitno osecam se tromo,treba mi hitno razmrdavanje. Pozdrav vidimo se 🙂

 13. Danijela on

  Čitam mooshemu, kao i obično, i naletim na ovaj giveaway. Srce počne da mi lupa! E, sad, a koji poklon odabrati??? Po ceo dan pečem kolače, torte, itd. za druge, “čupnem” i ja ponešto, kilogrami se skupljaju, leđa otpadaju, a vremena za muža nikad. 1 mesec u gymu bi mi dobro došao da se aktiviram i polako krenem da se rešavam kilograma. Masaža bi mi dobro došla da se malo opustim posle celodnevnog rada u kuhinji, pored rerne. A spa za dvoje…hehehe, ne moram da objašnjavam. Opuštanje, muž, ja, stan nam je blizu…dalje je na nama… 😉

 14. Prijalo bi mi 1h relaksacije u spa zoni sa partnerom,potpuna relaksacija,intima,mir i sat vremena opustanja i iskljucivanja od svih obaveza.

 15. jelena strajnic on

  Imam problem sa viskom kilograma i zelim da pocnem da vezbam.
  Rodila sam dva divna stvorenja i odrekla se sebe, ne zelim da budem zrtva,
  bilo je tesko, zelim da uzivam u zivotu zajedno sa njima i budem zadovoljna, iako moj muz daleko manje obraca paznju na mene sada, mogla bih to da promenim….mada mi materijalni uslovi to otezavaju……veliki pozdrav svima i cestitke za ovako human gest.

 16. Vera Hrćan Ostojić on

  Prijala bi mi masaža.Živim u vašem komšiluku i volela bih da počnem da vežbam,u tako divnim uslovima,kakve samo vi,u gradu imate!

 17. Dragojla on

  Dovukoh se s posla kući. Naterah se da simbolično da odmah obučem helanke ne bi li me to motivisalo da krenem sa vežbanjem jer, moram priznati, iako sam se već ubacila u dobru formu, moja volja posle iscrpljujućeg dana na poslu, AVAJ! popušta! Džaba helanke drugari, evo već neki sat pokušavam da materijalizujem pokret i ništa. Dok sam dokonjala kući i čekala posao osmislila sam različite oblike rekreacije i moram priznati da sam se dobro snalazila, od fitnesa uz Cindy, trčanja dođoh do vijače…nije bilo love za ugodno vežbanje u nekoj finoj teretani, ali je bilo entuzijazma…e sad kad love ne fali (kao), fali entuzijazma. E, izeš ga…nešto devojci sreću vazda mora da kvari…I tako ja u svom: bitiilnebiti vidim fb frendica okačila ovo, pa pomislih, možda me ovo motiviš na fitnes da ne upropastim, sad već, jednoipogodišnji trud jer poklone oooobožavam…a što se masaže tiče, pssssssssssssssst, ja nikada nisam bila na masaži:) (joj)…a što se ovog đakuzi, sauna programa tiče, može i to, može sve što oslobađa stresa jer u radu sa decom ( a ja sam nastavnica 🙂 relaksacije nikad nije dosta…cmokić od Dragojle 🙂

 18. Sladjana on

  Postovani,

  Ja bih volela da dobijem hot stone masazu. Nikad nisam bila, a volela bih da vidim kako to izgleda, inace obozavam da me neko masira pogotovo po ledjima:) Stvarno uzivam u tome, a mislim da je kod vas to odlicno i da je prijatna atmosfera, bar na slikama tako izgleda.

  Hvala unapred,
  Pozdrav!

 19. Dubravka Vučetić-Vincan on

  Volela bih da krenem na fitnes da skinem kilograme. Sada već nije u pitanju lep izgled, nego zdravlje. Zaista sam preterala 🙁

 20. Mislili ste na sve! Pa, kako Vam odoleti?! 😉
  P.S. Svaka nagrada je dobra na svoj nacin, ne mogu da izdvojim nijednu.
  S postovanjem,

  Gabriela

 21. Iskreno, najvise bi mi prijao trening u gymujer sam skinula 23kg ali mi fali i fizicke aktivnosti a stalno trazim izgovore zasto ne mogu da krenem, tj zasto muza da ne ostavim samog sa dva mala deteta, a ovako cu moci da se vadim i sebi i njemu! Masaza bi mi takodje jako prijala jer sam skoro provela sa bebom 12 dana u decijoj bolnici sedeci na stolici non-stop, ko je bio zna sta je i kako je 🙁 Relaksacija u spa zoni.. vodila bih muza samnom ali, nemamo kome decu da ostavimo pa neka to dobije neka druga mlada dama!
  Pozdrav

 22. Veliki pozdrav od mene i jako mi je drago sto sam jutros na fb procitala sve o vama.Ja sam u potrazi za teretanom i obisla sam ih par u poslednje dve nedelje,ali ni jedna nije ostavila ok utisak ,uglavnom su u podrumu bez vazduha i sa starim spravama.Odusevili ste me ponudom i izgledom i mada sam na pocetku Bulevara nece me mrzeti da dolazim i da pokusam da skinem 3o kg .Ako uspemo zajedno u tome ja cu vam biti najbolja reklama!!!
  ps.mislila sam na mesec dana besplatnog treninga za pocetak …

  • Hvala vam svima što ste učestvovale!

   Naša odluka je doneta na osnovu razloga koje su iznele Nata, Vesna V i Snežana, objavili smo i na Facebooku. Što nikako ne znači da su ostali razlozi manje vredni, ali konkurencija je bila zaista jaka i da je moglo, mnogo više žena bi dobilo ove poklone.

   Dobitnice poklona su dobile mejlove i obaveštenja.

   Sve ostale: ne gubite nadu, biće još vrednih poklona!

 23. Radoslava on

  Ama, bas svi do jednog pokloni su divni,
  za mene idelalan poklon u ovom trenutku kada pokusavam da regulisem hormonski status je masaza HOT STONE,
  yatvorila oci vec zamisljam da sam tamo tamo:)

 24. Gotovo svaki dan na poslu sedeci provodim 10h, kada se tome doda put od kuce do posla i obrnuto jasno je zašto sanjam neku finu masazu, relaksaciju i zašto mi je neophodan trening :-). Prolece je pravo vreme za pocetak tih aktivnosti. Drago mi je da postoji ovako lepo mesto, gde trening moze biti i uzivanje. Pozdrav

 25. Pozdrav,
  Želim da vežbam…pored troje dece,muža,posla i kuće, vreme za mene je nemoguće stvoriti…a ovaj fitnes je blizu moje kancelarije, pobegla bih na sat vremena i …. uživala u svakoj sekundi radeći nešto SAMO za sebe! Ponestaje mi volje da sama vežbam kad svi odu na spavanje…nadam se da je to dovoljno za osvajanje nagrade, ako ne, samo recite… mogu ja još da se žalim kako mi ponestaje životne energije… još jednom veliki pozdrav i za mooshemu i green life!

 26. Silno bih želela da osetim masažu vulkanskim kamenjem. Zašto?
  1. Nikada nisam bila ni na jednoj masaži – razlog: sramota me je da se skinem pred nepoznatom osobom. I, ukoliko se ne dogodi nešto zaista nepredvidivo (kao na primer – nagrada neverovatnih entuzijasta :)) nikada neću ni osetiti.
  2. Nikada nisam bila u Novom Sadu jer se uvek pravdam obavezama, brzim načinom života i potrebom da parice potrošim na nešto “potrebnije”. Ovo bi bila prilika da, konačno, vidim Novi Sad, o kome toliko slušam, i to ne samo ja, već i moja porodica, jer bi mogli onda da napravimo i jednodnevni izlet (s tim što bi mama ovog puta bila na ličnom novosadskom sastanku sa sobom – jedan na jedan). 🙂
  3. Treći razlog, ne najmanje važan – da izbliza osetim dašak Mušemine energije, koja me je pokrenula iz korena.

  Vidimo se 23. u ponoć. 🙂

 27. Hmhmhmhm….Šta odabrati? Sve je odlično!…I sve mi je potrebno!
  Duže vreme se nakanjujem da se aktiviram po ovom pitanju…..prolazim pored Vas svaki dan (a živim iza)…možda je ovo prilika da se moja ”neorganzovanost” prekine i da ja krenem u teretanu 🙂
  P.S. Da li treba da napomenem da su troipogodišnji blizanci jedini ”krivci” manjka mog slobodnog vremena, manjka energije za aktiviranje…..
  Lep pozdrav komšijama!

 28. Zato što sam mama sedmomesečne bebe koja svetlost dana vidi samo kada treba da ide da kupi pelene. Zato što sam konstantno ukočena od podizanja i spuštanja bebe, od nošenja kolica uz stepenice, niz stepenice. Zato što čak ni ne pamtim kada sam bila na masaži (verovatno u prošlom životu) i zato što sa velikom tugom gledam na farmerice koje sam nosila pre trudnoće i u koje sad mogu da navučem do pola (ako se baš potrudim).

 29. Aleksandra on

  Zivim na Grbavici, ali nisam znala da u blizini postoji ovakvo mesto. Bilo koja nagrada bi mi bila draga, da se upoznam sa GreenLife.

 30. Prepelica on

  Volela bih da krenem u teretanu, kako bih sebi dala podsticaj za bavljenjem sportom, a ne samo da sebi obećavam iz ponedeljka u ponedeljak da ću konačno krenuti. 😉

 31. Zvezdana on

  Masažamasažamasažamasažamasažamasaža…Preko mi je potrebna! Sat mira i tišine. Sklopljene oči,prijatan dodir,misli bez misli.

 32. Zasto bih zelela spa tretman i fitness? POsle operacije sam se mnogo smrsala i brzo se mnoogo ugojila, leto se blizi a stomak je sve veci i veci… Inace sam karakter, ali po ovom pitanju nisam nikako, treba neko da me upregne kao konja da krenem da mrsavim
  S druge strane, spa bi bilo savrseno romanticno vece za mog momka i mene, od posla nisamo nikako uspeli da se skupimo i uzivamo zajedno

 33. Jedan sat u spa zoni je savrsen poklon za svog dragog i sebe,nema boljeg uzivanja! 🙂
  pozrdav!

 34. Jedan sat relaksacije u SPA zoni (jakuzzi, sauna, parno kupatilo…) za dvoje….
  Extra….. Za muža i mene, imali smo napornih šest meseci iza nas i malo smo se smorili mislim da bi ovo bio idealan filter za čišćenje i tela i duše….. zvuči patetično ali je tako…. a i sat vremena odmora od kuće, i decu dati malo babi na čuvanje dok se tata i mama nevrate….. Ovo je idealan poklon za nas……

 35. Jelena Kapor on

  Ja bih volela da dobijem masazu! :)))
  Zasto?
  Zato sto nikad nisam bila na masazi!
  Vredno treniram i ovo bi bila prava nagrada za moje telo, duh..i volju! 😉

 36. Fantastično!!!
  Od Mooshema, istina, ništa manje nije ni bilo za očekivati 🙂
  Sve pohvale i za Fitness & Spa Green Life i odabir “poklon paketa” (ko god da ga je osmislio, izbor je fenomenalan).
  Sve zvuči toliko bajno i krasno, da prosto ne smem ni da se nadam da bih mogla biti srećna dobitnica. Razočaranje bi moglo biti too painful

 37. Bilo koji od poklona bi mi prijao ali mislim da bi mi najvise koristila teretana. Pre osam meseci sam se porodila, leto se priblizava a ja jos nisam u formi od pre 🙁 Prestala sam sa dojenjem pa sada mogu da se bacim na vezbanje 🙂 Lokacija mi izuzetno odgovara jer je u komsiluku babe i dede koji su uvek voljni da pricuvaju unuku.

 38. Ja sam mama i zelela bih da podstaknem svoju cerku, koja ima 24 godine i zivi nezdravo, da ucini nesto za sebe. Mozda bi mesec dana u gym-u nesto promenilo?

 39. Aleksandra on

  Želim da krenem na fitnes zato da bi svi ljudi bili srećni. Da pojasnim 🙂 !
  Ako ja krenem na fitnes, biću neizmerno srećna ( i zahvalna ) ! Samim tim, svoju sreću i pozitivnu energiju, prenosim na svoju sestru, brata, na svoje drugare, na svoje kolege, … A kada si srećan, to ne možeš da sakriješ, zar ne? Tako će oni sreću, koju sam im ja nesebično prenela, preneti na sebi drage osobe i tu se onda stvara jedan veliki lanac sreće. Hmmmm… Koliko sreće samo u tekstu, a zamislite kada tu sreću sprovedemo u delo! 🙂

 40. jakuzzi, sauna, parno kupatilo… hmmm baš po mojoj meri.
  lenja sam da vežbam 🙁

 41. Posle druge trudnoće, godinu dana provedenih UGLAVNOM sama sa dvoje male dece prijalo bi mi BILO ŠTA od navedenog!! A tek što bi prijalo mojoj liniji mada bi njoj trebalo mnogo više i od tih mesec dana vežbanja. Taman bi ste me bar naterali da počnem. Jer ko svaka štedljiva mama nebih dozvolila ni jedan termin da propadne! A tek masaža…. Ma šta god, samo da malo izađem među odrasle! Već u mislima uživam. Hvala vam bar na tome!!!

 42. Volela bih da mužu priredim iznenadjenje i povedem ga na zajedničko opuštanje i uživanje u jakuzzi…. s obzirom da on ima skoro 60 a ja skoro 50 godina ova vrsta relaksacije bi nam godila… 🙂

 43. Postovani,
  izuzetno sam se obradovala kada sam procitala vest za ovaj divan giveaway, upravo zbog toga sto trazim novu teretanu u kojoj bih mogla da nastavim svoj fizicki napredak. Postoji vise razloga zasto mi bas ova teretana najvise odgovara. Pre svega, zbog blizine 🙂 Zivim na 5 minuta od iste, i smatram da je blizina teretane jedan od najvaznijih faktora. Nakon toga, savrseni ambijent i trake za trcanje sa pogledom! Jako bitna stavka, zato sto se moj trening zasniva pretezno na kardio vezbama, posebno trcanju, i osvaja me sama mogucnost da ono ne bude monotono !
  Opis atmosfere u teretani me je oborio s nogu – cist peskir, kupka, dva besplatna treninga sa licnim trenerom – sve su to sitnice koje upotpunjuju savrsenu skladnost fitnesa.
  Nadam se da sam uspesno docarala odusevljenost ovom teretanom, kao i zelju da je isprobam 🙂
  Takodje, zelela bih da se zahvalim sto nam je jedna ovakva prilika uopste i pruzena.
  Srdacno,
  Radmila

 44. Marijana on

  Prijalo bi mi posle dugog i napornog radnog dana jedna dobra masaza ili spa sa partnerom. Stalna trka i frka oko posla i dece ne ostavljaju puno vremena za opustanje. Sve pohvale…

 45. …kako bi bilo lepo uživati u dvoje…kako bi bilo lepo odjezditi u neka daleka prostranstva mira i slobode, tišine i ljubavi, daleko od urbanog, daleko od stvarnog…uživati sa voljenom osobom, maštati o budućnosti, začiniti uživanje ponekim poljupcem…
  …bilo bi lepo odmoriti dušu i telo, odmoriti misli i otputovati u neki novi svet, svet odmora i svet zelenog…
  …nagradu bih definitivno podelila sa suprugom koji bi sigurno podjednako uživao u mogućnosti da jedan mali sat za nas bude veliki kao čitava večnost…

 46. Dragana T. on

  Čula sam za Green Life ali priznajem da nisam bila kod njih. Kao samohrana majka imam i previše obaveza i jednostavno nemam puno slobodnog vremena. Volela bih da dobijem masažu jer mislim da mi je ona preko potrebna. Posao mi je vezan za računar i najmanje 8 časova dnevno provodim sedeći za radnim stolom i radeći za računarom. Kako nisam iz Novog Sada ali radim u Novom Sadu na posao dolazim autom jer nemam fiksno radno vreme i to mi je jedina mogućnost dolaska na posao. To znači da još sat i po dnevno provodim u kolima, za volanom. Zaključujete i sami da skoro ceo dan provodim u sedećem položaju. Uveče sam toliko iscrpljena da jedva čekam da legnem u krevet. Vikend koristim za obaveze u kući a svo slobodno vreme provodim sa svojom devojčicom. Masaža bi mi omogućila da bar malo vremena odvojim samo za sebe a moram priznati da me zaista zanima kako izgleda masaža vulkanskim kamenjem.

 47. katarina m on

  romantike je bilo previse ove zime! sad se vratih sa zimovanja i posle glečera jedino što može da me zagreje je HOT stone masaža! 🙂 mmmmh, već mi prija nešto što nikada nisam probala! 🙂

 48. Postovani,

  ova nagrada bi mi bas odgovarala zato sto:
  – zivim iza coska 😉
  – dosta sam zgodna ali nikako da to bude per-fect pa da kazem da sam i zadovoljna.. 😉
  – nisam nikada isla na masazu, verujem kao i vecina zena u Srbiji.. 🙁
  – ako moram da biram, ja bih najpre teretanu izabrala, zbog ponekog atrofiranog misica.. 😀

  Hvala vam ljudi moji, sto ste nam omogucili da se eto nadamo necem lepom. xoxo

 49. Svakodnevno radeći svoj posao koji je ,osim umno i fizički naporan u smislu mnogo sedenja, prinudnih polžaja, rado za kompjuterom, i ako na sve to dodaš uzrast od 55 godina, imaš vrišteću potrebu za kvalitetno razmdravanje od ljudi koji svoj posao rade sa ljubavlju,a to je upravo ovaj fitnes.
  Pozz

 50. Posle dve godine napornog rada bez slobodnog dana uvek sam vodila racuna o sebi mislim da je vreme da sad malo drugi brinu o meni 😀

 51. Dragi moji,

  ovo je već treći put da pišem i brišem ovu poruku a da nemam utisak da sam dovoljno prikazala koliko bi mi značilo da me nešto pokrene. Sada kada završim klikćem na Submit makar mi život od toga zavisio…
  Pisala sam da mi je dan jako statičan, da radim 8 sati za kompjuterom, posle toga držim časove…samo da bi zadovoljila koliko toliko elementarne potrebe moje porodice. Pisala sam da sam smršala 25 kg od prošle godine a da bi trebalo još toliko…. Pisala sam da vežbanje i posvećivanje sebi ne spada u moje elementarne potrebe i da mi je teško da odvajam novac (koga i ovako ima jako malo) za to ali postaje više nego očigledno da bi moralo… A realnost je da moram što pre početi da menjam svoj mindset jer se plašim da ću početi opet da se gojim i da nikada neću biti dobar primer svojoj ćerki…..sada još samo submit…

 52. Moja mama i ja smo do skoro imale običaj da svakih par dana sednemo i da se lepo ispričamo o svemu što nam se dešava ili što nas muči. U poslednje vreme to ne uspevamo zbog obaveza koje imamo i ona i ja. Stoga bi nam ovaj sat luksuzne relaksacije za dvoje omogućio da se ispričamo kao nekada ali u prvom redu da uživamo onako kako to dve dame zaslužuju. Ne pamtim kada smo se poslednji put to sebi priuštile

 53. Sonja S. on

  Drage dame i žiri,

  žao mi je što će mnogima od vas ovo teško pasti: mlada sam i nemam problema sa kilogramima, niti sam ikad imala. Jedem sve što poželim i sa malo osnovnih fizičkih aktivnosti održavam liniju (šetnja i ponekad pokoja vežbica).

  Međutim, moj problem je baš u tome: nemam mnogo motivacije za vežbanje a znam da mi je to preko potrebno zbog zdravlja. Kad se pogledam u ogledalo, naizgled je sve u redu. Ne moram da topim kilograme da bih ušla u omiljene farmerke, čak mi ponekad kažu da bih trebala da nabacim koju kilu.

  Ono što me muči je što znam da moje zdravlje bez vežbanja ne može biti na zadovoljavajućem nivou. Vidi se da je ova teretana osmišljena tako da motiviše, aktivira a to je ono što meni treba.

  Volela bih da me mesec dana treniranja ubedi da se ne vežba samo zbog izgleda nego prvenstveno zbog zdravlja, energije, i da posle nastavim da vežbam. Ne zbog mini suknje, leta i požudnih pogleda, nego zbog sebe.

  Puno pozdrava!
  Sonja

 54. Postovani darodavci,
  ja bih jaaako bila srecna kada bi ste mesec dana treninga u Vasem gymu poklonili bas mojoj mami, koja odavno ima zelju i potrebu, uostalom, da krene na neku vrstu rekreacije, jer zaista mnogo radi, a svoju platu velikodushno troska na svoje cetvoro dece studenata i njihove aktivnosti. Vas prostor nam je blizu stana i sigurna sam da bi se nakon mesec dana pokrenula i nastavila sa preko potrebnim vezbanjem!
  Nadam se poklonu i nasmejanijoj mami :))

 55. Emina K. on

  Ja sam fizioterapeut i majka :),24 sata su rad,trcanje,vezbanje, zatezanje i sebe i drugih 😀 jedino sto mene niko ne masira :D:D….ono sto mi fali je opustanje…..da li spa ili masaze……nebitno…..

 56. Emina K. on

  Ja sam fizioterapeut,masiram i treniram druge….hocu ja sad malo da uzivam i da neko masira mene 😉 .

 57. Marijana Aleksić Kankaraš on

  Poštovanje! Nastavnik fizike u osnovnoj školi nam je govorio da u svakom dobro postavljenom pitanju se krije i odgovor. Zašto fitnes?Zašto masaža ?Zašto SPA? Zašto JA?JA sam majka četvoromesečne bebe, i da zanemarim višak od 5 kg posle porođaja, za mene je važniji onaj višak od 10kg pre trudnoće.REDOVNO vežbanje , uz pravilnu ishranu,osim što su važni u prevenciji raznih bolesti, čine svakodnevne aktivnosti lakšim i prijatnijim. (A to vežbanje, i to redovno, nekako se najlakše zaborave)Masaža vulkanskim kamenjem čini život još lakšim i još prijatnijim .A sat relaksacije u SPA zoni i to u dvoje, dođe kao šlag na torti u svoj ovoj iživanciji ! Veliki pozdrav 🙂

 58. Pokloni su super! Tesko da bih mogla jedan izdvojiti, no obozavam da treniram i mislim da bi mi fitnes dobro dosao. :))) Ambijent je predivan koliko mogu da zakljucim…a zaista mi je vazno da se nalazim u prijatnom,urednom i cistom prostoru i program vam je odlican! 🙂 Pozdrav!

 59. Hello svima. Ja sam mama troje male dece, i vodim racuna kako izgledam, jer opravdanja da zena moze da izgleda zapusteno , samo zato sto ima decu, ne podrzavam! Volela bih da probam mesec dana treninga u gym-u , jer nikada nisam isla u teretanu 🙂 idem povremeno na aerobik, nadjem malo vremena da odvezbam , jer se nakon toga osecam odlicno, i ne grize me savest kad jedem ( a volim da ruckam 😉 )
  Masaza nije na odmet, naravno, cak stavise u kombinaciji sa treninzima , idealno !
  I eto toliko od mene … srdacan pozdrav za sve :*

 60. Maštam o spa za dvoje :),
  samo ne znam sa kim bih PRVO pedelila taj nezaboravan trentak? da li sa mužem u koga sam zaljublena i u braku već 20g, i sa kojim imam troje dece, ali malo je vremena kada smo zajedno jer je on vozač u međunarodnom transportu, pa je kod kuće 3-4 dana mesečno, ILI sa ćerkom koja ima 17,5g i sa kojom nikad ne provedem dovoljno lepih i opuštajućih trenutaka, stalno smo u grču zbog obaveza, ILI sa koleginicom koju jako volim koja se razvela pre mesec dana i želim da je iznenadim sa nečim što takao jako voli. Inače nam je posao volonterski-pomažemo teško bolesnima i nagledamo se patnje ovog sveta, a zajedno maštamo o lepim i opuštajućim trenucima…

 61. Gabriela on

  Volela bih masazu….nikada nisam bila .Godinama govorim kada god su prilike za dobijanje poklona povod rodjendana i praznika da bih masazu ali svi se nasmeju i misle da se salim.Majka sam dvoje dece radim kao vaspitac svi me danima ,mesecima,godinama masiraju (psihicki) a ja bih samo sat vremena da se opustim i uzivam ako nisam zaboravila sta to znaci napunim baterije i krenem tamo gde sam stala.

 62. Kazu da ljudi nalete na odredjene stvari u zivotu tek kad su za njih istinski spremni. Tako sam ja naletela na mooshemu, tako sam naletela i na Green life… Upravo danas sam bila na nekoj detoksikaciji koja podrazumeva tretman u termo cebetu i posle 45 minuta nisam ispustila NI KAP ZNOJA! Moja koza jednostavno ne dozvoljava telu da izbaci visak tecnosti u vidu znoja i to je, verujte, zaista veliki problem. Nakon toga sam ceo dan imala uzasnu glavobolju, telo mi je bilo ugrejano, nije moglo znojenjem da izregulise temperaturu… Mucenje… I onda nadjem Vasu ponudu u kojoj vidim saunu i pomislim: Hm, to mi deluje kao spasonosno resenje… 🙂

 63. Postovana Moo,
  Obozavam tvoj blog, puno lepih stvari sam naucila, al puno toga sam i potvrdila, jer se i sama postujem pravila zdrave ishrane, treniram u teretani, trcim, a od skoro drzim i TRX treninge jer sam se licencirala. Da malo i zaradim od svih poslednjih 10 godina aktivnog bavljenja fitnesom :).
  Ova teretana je sjajna zamisao, i znam celu ekipu jer rade i u World Class-u ciji sam ja clan, al bih navela samo jednu al vrednu zamerku. Kupatilo sa jednom tus kabinom (tako mi rekose, nisam bila)??? Nikako!!! Razmisljala sam da predjem ovde iz World Class-a, al posto treniram ujutru pre posla od 7-8, ne dao mi bog da se neko tusira isto kad i ja, ja kasnim na posao, to je nedopustivo. Za Miss fit se slazem u potpunosti, iako ja tamo drzim TRX grupne treninge, teretana ne valja. Al moji treninzi su strava :), tako da te ovom prilikom i pozivam da probas, makar jednom, onako for free, obecavam ti sjajan i kompletan trening. Volela da vidim u kakvoj si formi o kojoj imas toliko da kazes. 🙂
  Puno pozdrava od jedne posvecene vezbacice 🙂

  • Da, ovde je kupatilo s jednom tuš kabinom, meni je i ta suviše (osim kada koristim spa odeljak), jer ja idem kući da se sredim, pa onda na posao 🙂

   Koristim TRX, ali bih mogla i da odgovorim ovom tvom izazovu nekom prilikom 🙂

 64. Eh, da…. Da li bih se smatrala pohlepnom i nezahvalnom ako bi mi još jednom bila poklonjenja masaža toplim kamenjem? Pre nekog vremena, zahvaljujući Mooshemi, dobila sam na poklon baš ovu masažu u Green Life-u i bila je PREDIVNA. Da, još uvek sam majka bebe (doduše sada već malo starije, ali i dalje bebe) i da, još uvek me bole leđa (sada još više budući da je beba dobila na kilaži 🙂 ) i DA, neophodna mi je masaža. Pa, eto… Bilo bi lepo da mi se posreći i ovaj put. Veliki pozdrav!!!

 65. Snezana1971 on

  Eh, da…. Da li bih se smatrala pohlepnom i nezahvalnom ako bi mi još jednom bila poklonjenja masaža toplim kamenjem? Pre nekog vremena, zahvaljujući Mooshemi, dobila sam na poklon baš ovu masažu u Green Life-u i bila je PREDIVNA. Da, još uvek sam majka bebe (doduše sada već malo starije, ali i dalje bebe) i da, još uvek me bole leđa (sada još više budući da je beba dobila na kilaži 🙂 ) i DA, neophodna mi je masaža. Pa, eto… Bilo bi lepo da mi se posreći i ovaj put. Veliki pozdrav!!!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.