[Završeno] #Foodtalk2013 i Giveaway of the day – Lupo tiganj

0

14. juna na Salašu 137 biće održana jednodnevna regionalna konferencija o hrani, Food talk 2013,  u organizaciji kulinarskih magazina Color Press Grupe: “Dobra hrana”, “Torte i kolači” i “Pošalji recept”. Jedan od sponzora panela koji ja moderišem, biće Lupo Marshall posuđe, koje je već skoro pa domaćin na ovom blogu i to je sve srećna i lepa slučajnost.

food-talkPanel “Hrana hrani mrežu” je jednočasovni prostor koji sam dobila da vodim sa blogerkama koje uglavnom ne poznajem, ali koje redovno čitam i redovno im se divim, ali ne vredi da prepisujem u svojoj kuhinji, jer one to rade fenomenalno i van konkurencije. Umetnice, šta da vam kažem. Uz jednog muškarca među kulinarkama, Ivana Tokina (stalno hoću da napišem Ivan Talking 🙂 ) kojeg volimo da čitamo u City magazinu i koji gtrči od skoro, moj čovek.

Upoznajte ih:

Maja Babić, Dragana Pušica, Miroslava Bogdanovski, Jelena Smiljković, Ivan Tokin  i Lamija Bulgurdžić.

Učesnice me stalno zapitkuju šta će nam biti glavne teme, a ja im ništa ne govorim, samo bih im uzvratila kontrapitanjem: a šta će nam biti glavno jelo?

Poklon Lupo Marshall tiganj!

Sponzor panela “Hrana hrani mrežu” i prijatelj ovog bloga, Lupo Marshall, ovog puta ima poklon za vas. Reč je o savršenom tiganju koji vam je baš trebao za pripremu zdravih i brzih jela i, o sosovima od belog luka i nara, koje i ja već uveliko koristim u svojoj kuhinji.

igra

Vi znate da Lupo Marshall ima filozofiju 30 minuta, jer život ne može da čeka dok se pola života odvija u kuhinji. Zato je i ova igra ograničena na pola sata, ali vašeg jela koje možete da spremite u tom roku, ili čak i kraće.

1. Pripremite jelo koje je gotovo za 30 minuta,

2.fotografišite ga,

3. postavite fotografiju ovde i,

4. očekujte poklon.

Tiganj će dobiti ona/j ko bude imala/o najviše lajkova na svojoj fotografiji, a sosove od belog luka i nara oni čiji broj lajkova sledi iza najbolje plasirane fotografije.

Kuvamo i slikamo i lajkujemo do 12. juna, a onda ćete već i sami videti ko  su pobednici 🙂

Go, cook, shoot!

[icon_check]Igramo se na Facebooku, isljučivo preko ovog linka

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.