About Author

Osnivač, autorka i urednica Mooshema.com. U slobodno vreme ovde, negde s porodicom, u kuhinji, u teretani ili na stazi, u radno vreme bilo gde odakle može da se radi kopirajting, analitike, strategije i konsalting na društvenim mrežama, kao i društveni aktivizam.

5 Comments

  1. kad si već pomenula jogu, da li imaš neki dobar predlog odakle početi, samostalno? Ja sam išla ranije na časove ali sada nemam vremena za to pa hoću da je radim kod kuće.

    • Aleksandra on

      Skoro sam naletela na jedan sjajan blog o yogi. Na pocetku mi je bilo smesno i nezamislivo a onda sam i probala. Yogu sam vezbala pre 10tak godina, intezivno, tako da imam iskustva, ali zbog prirode posla mnogo sedim i mnogo sam se ugojila, tako da je ova preporuka bila dobar pocetak. Klip mozes pronaci i na youtube, nije zahtevno, lagano se radi, ima tri nivo-a pa ako si pocetnica kreni od “Beginner” jedina zamerka je sto je na engleskom jeziku sto moze a i ne mora da skodi.

  2. Već 5 godina redovno (skoro svaki dan) radim vežbe pet tibetanaca. idealne su za kućnu varijantu, urade se za svega 15 ak minuta a posle se osećaš relaksirano. Sa samo pet vežbi (21 ponavljanje) razgibam celo telo, a pogotovo su dobre za kičmu i krsta (i ja sedim na radnom
    mestu). Svima bi ih preporučila. Postoji i knjiga a na youtube ima i pokazano kako se rad3e. Nina Martinović je postavila dobar filmić o ovim vežbama.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.