Pet veličanstvenih

3

Znamo da redovna tj. kontinuirana fizička aktivnost optimalnog inteziteta i smanjenje stresa pomažu u jačanju imunog sistema. Ipak, najveći efekat ispoljava se konzumiranjem hrane koja može da zaštiti organizam od raznih bolesti.

Moj lični savet je da nakon jutarnjeg buđenja dan započnemo sa 2 do 4 dl vode ili napravimo kombinaciju 2dl ceđenog limuna, naravno bez šećera i ostalih zaslađivača, i još 2dl obične vode.

Nakon toga posegnemo za jednom do dve kašičice 5+ vitaminske bombe za ove dane u kojima virusi dolaze kao najmiliji gosti. Za pripremu je potrebno svega par minuta a ukus neodoljiv i osvežavajući za početak dana. Sastojke možemo pribaviti u najbližoj radnji i nećemo ih sakupljati u dubokim šumama Perua, Meksika… ili na rafovima marketa u najfensi pakovanjima sa najfensi cenama…

Limun, đumbir, kurkuma, cimet i med.

Ovih pet veličanstvenih staju u vaš imuno-buster za ovu zimu.

Jedan limun oljuštiti, isto kao i đumbir veličine palca šake, to izrendati, pa dodati kafenu kašičicu kurkume i cimeta, i sve preliti sa 300 gr meda.

Pet veličanstvenih smestiti u teglu sa poklopcem, uštekati u frižider i konzumirati svakog jutra po jednu ili dve kašičice.

Uživajte u jakom imunitetu ove zime!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

About Author

Odrastao uz sport i spoznao sve dobre i loše strane koje pruža i oduzima ali hrabro koračajući na tom putu, ušunjao se u trenersku struku personalnog trenera. Odlučan da budem prepoznatljiv po svom radu, konstantno radeći na sebi, na svom obrazovanju u svakom segmentu koji trenerski poziv zahteva. Sa svakim klijentom je pristup profesionalan, prilagođen potrebama i mogućnostima.

3 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.